Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Haziran 2021

Muhalefetin kafası çok karışık

Muhalefet partilerinin genel alışkanlığıdır sürekli erken seçim istemek. Bunu yaparken kendi tabanlarını konsolide etmeyi ve heyecanı diri tutmayı hedeflerler. Bu bir yere kadar doğru ata oynamaktır.Ancak bizdeki durum pek de böyle değil. Gündem oluşturmayı beceremeyen ve siyaset üretemeyen muhalefet, seçim de seçim diyip durur.Halbuki hodri derken insanın bir meydanının olması gerekir. Adayları belli değil, daha ne yapacakları bilinmezken erken seçim isteği boş laftan öteye gitmeyecektir pek tabi. Ve daha da ilginci adayınız kim olacak, diye sorulunca da “Canım, daha erken hele bir o zaman gelsin.” cevabını vermeleri. Madem daha erken de bu ısrar neden?

Anketler ne söylüyor?

Bir dönem ben de bir araştırma şirketi adına bulunduğum il ve ilçelerde anketler yaptım. Anketler elbette bir fikir verir ama asla bağlayıcı değildir. Ben sahadayken şunu gördüm:

1.İnsanların muhalefetten umutlu olmadığını,

2.Ak Parti oylarının gizli olduğunu.

Herhalde bu da anlatmaya yeter genel durumu.

Aşı çağrısı

Geçen hafta başı öğretmenlere de aşı izninin çıkmasıyla ilk gün hemen randevumu aldım. Tokat Devlet Hastanesine aşımı olmaya gittim. Yoğun bir rağbet olmasına karşın aksamayan, profesyonelce bir işleyiş vardı. Sağlık çalışanı arkadaşlar da tanıdığım insanlar olunca rahatça her sorumuzu sorabildik. Normal aşılarda nasıl bir etki oluyorsa bu da aynı. Hiçbir spekülasyona mahal vermeden herkes aşısını olmalı.Sağlık Bakanı Sayın Koca açıkladı,önceki gün beş yüz bin kişi bir günün içinde aşılandı.Bu sağlık sistemimiz ve de fedakar sağlık ordumuz için devletimize teşekkür ediyoruz.

Serkan Toper

Başarılı bir hukuk adamı, çalışkan bir dava neferi, söylemleriyle güçlü bir hatip.Cumhur ittifakı vizyon ve misyonuna sahip bir ülkücü. MHP, müktesebatıyla kendini yetiştirmiş değerli bir insan. Serkan Bey’i ekranlarda görünce içimde farklı bir uyanış oluyor. Bazen taşı öyle bir gediğine koyuyor, muhatabına altın vuruşla öyle bir gol atıyor ki oturduğum koltuktan kalkıp ayakta alkışlayasım geliyor. Türk siyaseti bu isme, bu karizmatik değere şimdiden hazırlansın.

Taziye

Gazetemiz genel yayın koordinatörü Serdar Arseven Bey’in damadı Enes Turhan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.