Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.96
Gram Altın
2451.62
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Şubat 2017

Millet Ne Derse O

Bazan dizi, film filan bakarken, hayretle, şaşkın, nefretle hatta neredeyse ekranı kıracak şekilde, "Yok artık, bu kadar da olur mu? Bu nasıl senaryo, yuh artık saçmalamayın" deyu 'saç baş yolarız' yau2026 Sonra daha serin kanlı düşününce bakıyorum, 'altı üstü senaryo canım' dediğimiz 'yalanın, dolanın, entirika, dalavere, hıyanet, şerefsizliğin ve sairenin alası gerçek hayatta!

İlham ve keramet sahibi 'uzmanımız' sayesinde bütün sorunları çözmüş olmanın verdiği 'dayanılmaz hafiflikle', biz ölümlüler hayatımza devam ederken Türk Silahlı kuvvetleri emin, kararlı ve kesin adımlarla terörü tepelemeye devam ediyor.

Allah, daha da fırsat vermesin, son çırpınışlarla döşedikleri mayınlar da çukur siyasetleri gibi gömüldü ve çok şükür, bir aydan bu tarafa yurt içinde herhangi bir saldırı gerçekleştiremediler! Ve çaresizlik içinde Viranşehir'de olduğu gibi gelişigüzel yerlerde cılız ama yine de canice bir çocuğun hayatına mal olan eylem yaptırılıyor.

Daha önce en yüksek makam, Başkomutan tarafından 'topunuz gelin!' meydan okuması karşısında, 'topları kesildi ve önlerine atıldı!'

Onlarca yıldır, hala lagaluga ile 'uzman' geçinip, dış mihrakların içimizdeki hainleri, devlet adamlarının da işine gelmiş ve halkı kandırdıklarını sanma gafletiyle maalesef 'hüküm' sürmüştüler. Yok, Kürt meselesi, yok insan hakları gibi 'kimsenin itiraz edemeyeceği' sözlerin arkasına iplerini tutanları gizleyerek zırvalar uçuşturanlar, özellikle 15 Temmuz kahraman direniş ardından hakikati kabul etmek zorunda kalmışlardır. Ve fakat, herifte surat kösele cinsinden olduğuna aynı utanmazlıkla "Ben zaten söylemiş, bilmiştim. Zaten de hep söyler ve bilirim, hem de ilk ben bilirim!" noktasında sevgili Erol Büyükburca rahmet okutturuyor!

El-Bab'da son aşamaya gelinen noktada Türkiye, her tür teröre karşı mücadelesinde muvaffak olunca, bir de iktisat noktasına yüklendiler. O eski Türkiye gibi 'önüne gelen ajan provakatörün' cirit attığı ülke olmadığını anlamak zorunda kaldılar da şimdi daha sağlam ilişkiler ve 'uzlaşma' peşindeler! Bu basit gibi görünen cümlenin hikmeti ise sadece 3 yıl önceden 'Gezi hıyanet kalkışmasından' bu yana geçen sürede yaşananlara bakılıp, eğer 'güçlü' bir iradenin faydalarını görmüyorsa, zaten onunla 'sistem' falan tartışmaya gerek yoktur!

Binali Bey'in de dediği gibi, dünyanın herhangi bir ülkesi, Amerika, Avrupa ne kadar güvenli ise Türkiye de o denli güvenlidir.

Bu arada yeri gelmişken, hoop, bir de 'okyanus ötesinden' bakalım. Bugün Amerika'da türlü hadiseler ve karmaşa yaşanırken, bunu basitçe 'demokrasi' ve özgürlük temelinden değerlendirmek ve Türkiye'de 'Tek Adam' zihniyeti eleştirisi yapmak aynı bünyede barınıyorsa amaç da niyet de bellidir! Okyanus ötesinden kasıt FETÖ ya, onlara da 'çarptırmadan' şeytan üçgeninin iç açıları hesap edilemez,ve şu an etekleri 'tutuşmuş' Trump'ın korkusuyla bekleşiyorlar.

Bu herzeleri alın bir kenara koyun ve de referandum da neden EVET'i ona göre anlayın ve anlatın.

@yusufserce twitter.com/yusufserce

Doğru Tarih için de EVET