Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2429.69
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Kasım 2022

Milat okurlarımla baş başa

Kıymetli okuyucularım 30 Mayıs 2022 den beri sizlerden ayrı kaldım. Bu süre zarfında bazı araştırma ve inceleme çalışmalarım oldu. Özel askeri şirketleri ve Türkiye’nin bu anlamdaki etkileri üzerine bir kitap çalışmam oldu. İnşallah yakında çıkacak ve sizlerle buluşturacağım.

Güzel Türkiye’mizde gün yoktur ki gündemi meşgul eden ve dünya siyasetini ilgilendiren bir olay vuku bulmasın. Bununla beraber ülkemizde çok hızlı gündem değişiklikleri olmakta. Ancak bu dönemden geleceğe miras olarak kalacak en önemli hareket Hasan Sabbah misali bir yapılanma olan FETÖ adlı sinsi ve münafık harekettir.

Bu hareket baba ile evladı, abi ile kardeşi, amca ile yeğeni, karı ile kocayı, arkadaş ile arkadaşı, hoca ile talebesini kısacası tüm bireyleri karşı karşıya getirdi.

Binlerce vatan evladı ülkesinden ayrılmak veya cezaevlerine girmek ile karşı karşıya kaldı. Nice evlatlar ana babası hayatta olmasına karşın yetim ve öksüz büyümek zorunda kaldı.

Hâkim ve savcılarımız vicdanları ile görevleri arasında tutsak kaldı.

Nice fırsatçılar rakiplerini bu vesile ile bertaraf etmek fırsatı ile hareket etti.

Kısacası ülkemiz öyle bir kaosa kurban gitti ki bu kargaşanın etkisi on yıllarca hafızalarda yerini muhafaza edecek ve vicdanlarda mahkûm olacak.

Bize düşen bu münafık hain girişimi adalet ölçüsünden şaşmadan İslam’ın hassas terazisi ile bertaraf etmek ve bir daha hayat bulamayacak şekilde hayatımızdan kazıyıp atmaktır.

Ancak şu bir gerçek ki böylesine sinsi bir hareketin bertaraf edilmesi ve iğfal ettiği zihinlerin bu münafık virüsten temizlenmesi on yıllarla ifade edilen bir zaman dilimine yayılacaktır.

İnsanlar fani, devlet baki olarak bizlerden sonra hayatiyetini devam ettirecektir. Bizlerden kalacak olan belki bir Hoşseda ile ülkemizin ve insanımızın geleceğine yaptığımız/yapacağımız olumlu katkılar olacaktır.

Kıymetli Okurlarım,

Biz dün olduğu gibi bugünde yarında doğru bildiğimiz hakka ve halka hizmete devam edeceğiz. Başımıza gelenler bu hak yolda bir imtihan vesilesi olarak kabul edilecektir.

Hiçbir şey Allah’ın izni ile bizleri hak bildiğimiz davamızda sarsamayacak ve yolumuzdan alıkoyamayacaktır.

Buradan bu köşeden sizlerle fikirlerimizi paylaşacak ve sizlerle var olmaya gayret edeceğiz. Biliyoruz ki bu ülke hepimizin ve gidecek başka bir yurdumuz yoktur.

İslam coğrafyasının kan ve gözyaşına mahkûm topraklarına barış ve huzurun gelmesi, ekonomik refahın yerleştirilmesi ve ümmetin dağınıklığının birlik ve beraberliğe kavuşturulması için çalışmalarımıza yine yeniden buradan devam edeceğiz.

Çünkü biliyoruz ki Ya çaresiziz, Ya da çare biziz…

Bu vesile ile bizlere bu toprakları miras bırakan şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, İstiklal Caddesinde vuku bulan menfur terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum.

Kalın sağlıcakla…