Dolar (USD)
32.49
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2446.35
BIST 100
9712.4
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Ağustos 2022

Mal bulmuş mağribiciler iş başında

Ülkemiz insanı nasıl oldu da bu kadar savruldu ve kendi menfaatine uygun bulduğu her fırsatı sosyal medyada paylaşarak taraftar toplamakla meşgul.

Ülke batmış kimin umurunda.

Son birkaç gündür yaşadıklarımız bir kere daha gösterdi ki, içerden ve dışardan birileri düğmeye aynı anda bastı ve haydi az kaldı naraları ile birbirilerini gazlayıp duruyorlar.

Aslında son birkaç aydır seçim sath-ı mailine girmiş yâda girdirilmiş olduk ve gün geçmiyor ki, bir pireden deve üretilmesin.

Felaket tellalları ülke ekonomisiyle ilgili her türlü olumsuzluğu piyasaya sürüp beklediği halk hareketlerini göremeyince kulvar değiştirip farklı alanlarda neler yapılabilir arayışı içinde iken bulduğu yeni bir konu mankeni üzerinden keriz üretmeye başladı.

Kendini ses ve sanatından çok, giydiği dekolte kıyafetler, LGBT reklamı ve en sonda imam-hatiplerle ilgili sarf ettiği talihsiz sözlerle tanıtmayı tercih eden sözde sanatçı tamda istedikleri gibİ ve aldığı vazifeyi eksiksiz yerine getirdikten sonra oturtulduğu şapı anladı anlamasına ama atı alan çoktan Üsküdar’ı geçmiş ve hedefe doğru hızla yol almıştı.

Milletin tükürüklerini yağmur zannetmesi kısa sürdü ve yediği herzenin büyüklüğünü anlayarak özür diledi ama özrü kabahatinden büyük.

Halkımızı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama gibi bir suç bu ve cezasını hukuk verecek. Azgın azınlık bu tutuklama ile ilgili de bilgi kirliliği oluşturup hukukun işine karışarak aslında başka bir suç işliyor ama maalesef durum bu.

Yakın geçmişte milletin seçtiği Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan yalan uzmanı biri elleri kelepçeli olmadığı halde ters kelepçe görüntüsü vererek keriz pazarında epey bir taraftar toplamış ve durumu anlaşılmasına rağmen topladığı kerizlerden bir tane bile aldatıldık yollu bir açıklama gelmemişti.

Maalesef durum bu.

Örnekler sayılamayacak kadar çok

Planlı ve programlı olduğunu düşündüğüm bu tesadüfi(!) olayla birlikte sosyal medyadan atıp tutanları takip ettiğimde, tesadüfilik şöyle dursun her şey planlandığı gibi ve işkembeden atıp tutmalardan da anlaşılıyor ki; geziciler, 15 Temmuz hazımsızları, bidon ve kaz kafalılar ve hükumet düşmanları bir kez daha iş başındalar ve direkt hedefleri her zaman olduğu gibi yine Erdoğan.

Amaçlarına ulaşmış olmanın verdiği güvenle körler ve sağırların birbirini ağırladığı sofradan ne kaparsam o kâr mantığı ile tuttukları yerden işkembelerinde ne varsa boşaltıyorlar.

Dinde yaya imanda piyadeler ordusu yine yeniden iş başında.

Allah bu necip millete yardım eylesin.

Amin.

Sofrada kimler yok ki.

Din düşmanları, LGBT sapkınları, devlet ve millet düşmanları, azgın azınlığın trolleri, FETÖ’cüler Tayyip düşmanları vesselam bildik tüm grupların oluşturduğu koalisyon ile bir kez daha karşı karşıyayız.

Seçim sathi mailine erken de olsa girmiş oluyoruz.

Yunan gavurunun ve onun ağababasının son günlerde yediği herzelerle içerdeki bu tasvip edilmesi mümkün olmayan gelişmeleri birlikte değerlendirmek gerek.

Sosyal medya iyi takip edildiğinde zaten bu gerçeklik açık seçik görülüyor.

Gerici azgın azınlık için tek hedef son yıllarda ülkemizin kat ettiği hızlı gelişmeyi bir an önce durdurmak.

7 şubatcılar,17-25 Aralıkcılar, geziciler, kaz kafalılar ve 15 Temmuzcuların tüm çaba ve gayretlerine rağmen ülkemizde son 20 yılda görülen inkişaf durdurulamadı ve çok şükür devam ediyor.

Yani korktukları başlarına geldi ve 2023 yılında yapılacak seçimlerden ne yapıp edip galip çıkmak için ABD’nin bunak başkanı da dahil her şey mubah.

Vatanını milletini ve devletini seven sessiz çoğunluk için bu seçim çok ama çok daha önemli. Sessiz çoğunluğun gazabından korktukları için kimi göbeğini kaşıyanlar, kimi makarna yiyiciler yaftası ile itibar suikastı yaparken o günlerde bu koroya katılma ihtiyacı hisseden birisi de anlama özrü ile ilgili maymun benzetmesi yaparak bardağı iyice taşırdı.

Sessiz çoğunluk sizin korkulu rüyanız olmaya devam edecek.

Sorunlarımız yok mu?

Çok hem de çoktan da çok.

Eğitim, kültür, sağlık gibi vatandaşı direkt ilgilendiren meseleler de sorunlar yumağı dağ gibi duruyor.

Ülke ekonomisini batırmak için gavurun yeşil kağıdını istifleyenler sırca köşklerinden battık bittik edebiyatı ile kafa bulurken, özellikle yoksul vatandaş yaşadığı tüm zorluklara rağmen devletine hükumetine sahip çıkıyor ve yaparsa Erdoğan yapar çözerse Erdoğan diyerek tarafını açık ediyor.

Allah bu necip millete yardım ediyor.

Elhamdülillah.

Sağlık ve mutluluk dileklerime.