Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2323.55
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Şubat 2023

Kötülüğün fay hatları

Biliyorduk,

Bu ülkenin başına dünyanın en büyük felaketinin gelmesini isteyecek kadar ülkemize, inancımıza, insanlığa düşman ama aramızda insan gibi dolaşan mahlûklar var. Vakti geldiğinde bunların nasıl aldıklarını da biliyorduk.

Nereden mi?

Size bir kaç örnek vereyim:

Van depreminden,

Bingöl, Malatya, İzmir depremlerinden,

Soma, sonra da Zonguldak kömür facialarından,

Orman yangınlarından,

FETÖ süreçlerinden,

PKK ve DEAŞ saldırılarından,

bütün bunları unutmuş olabilirsiniz ama en son olanını unutmanız mümkün değil:

COVİD-19 sürecinde dünyanın en başarılı ülkelerinden olmamıza rağmen bu alçakların neler yazdığını, neler söylediğini bilmeyeniniz yoktur.

Kahramanmaraş merkezli ama 10 ilde on binlerce kardeşimizin ölümüne sebep olan “asrın felaketi” olarak kabul edilen deprem olur olmaz daha önceki acılarımızı yağmalayan provokatörler bütün kötülük fay hatlarını harekete geçirerek üstümüze deprem gibi çökmek istediler.

Bu alçakça saldırıların sebebini uzun uzun yazabilirim lakin bugün sizlere yaptığım kısa aramalarım sonucunda bulduğum iftira ve provokasyonları yazmak isterim. İsterim çünkü sizler de bunları tanıyınız ki ilerde olacaklara hazırlıklı olasınız.

Bu bilgileri bulmak hiç zor olmadı. Arama motoruna “deprem yalan” yazdığınızda, kimi şerefsizlikle ünlenmişlerin sosyal medya hesaplarını karıştırdığınızda, ya da sosyal medyada biraz gezindiğinizde önünüze akan paylaşımlara dikkat ettiğinizde bu yazacaklarımın büyük bir kısmını görebilirsiniz.

Ben de depremin üzerinden 3 gün geçtikten sonra bu aramaya karar verdim. Sizlerle paylaşacağım o provokatif paylaşımları bulmam için her gün yarım saat ayırmak yeterli geldi.

Başlayalım:

Fox TV, yalan çirkin bir haberi sunuyor ve

“AFAD bira reklamlı giysileri kabul etmedi.”(!) diyor.

En güvendikleri teyid.org o haberi yalanlamasına rağmen FOX sunucuları o yalanı haber yapmaya devam ediyor. Kendilerine “bu haber doğru değil” dendiğinde ise Fox’un Doğan Şentürk’ü, “olsun, kafaları bu, o giysiler onlara gitseydi böyle yaparlardı” deyip hayali yalanlarını kamuoyuna söylemeye devam ediyor.

Düşünebiliyor musunuz?

Haber yok,

Ama var gibi sunuyor.

Bilin bakalım FOX TV neden bu alçaklığa başvuruyor?

Recep Tayyip Erdoğan’ın hanesine bir eksi yazılsın diye.

Beri tarafta ise her konuda teyide ihtiyaç duyan bir provokatör, yabancı bilim adamlarının dediği gibi son 2 yüzyılın felaketi olan bu deprem gibi bir felaketin enkaz kurtarma çalışmaları devam ederken çıkıp “baraj patladı” yalanını yaymak suretiyle kurtarma çalışmalarına darbe vuruyor.

Yahu canlarımız gitmiş, bir kişi daha kurtarılsa da bizi yakan sıcaklıktaki gözyaşlarımıza bir damla sevinç yaşı dökülsün ki serinletsin diyoruz ama bunu bize çok gören provokatör gürûhu, ancak patlamasını istedikleri baraj kesiyordu.

Peki neden?

Neden aynı: “Tayyip Erdoğan bir eksi daha yesin.”

Buna sadece alçaklık dersek alçaklık suratımıza tükürür çünkü dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir döneminde alçaklık bu kadar dibe düşmemiştir.

Kan vermeye gidenleri kan vermekten alıkoymak için, “Kan merkezi yıkıldı” diyerek geri çevirmeleri mi dersiniz,

Hatay’a yakın kullanılabilen tek havaalanı olan Adana havaalanı üzerinden gelmek isteyenleri caydırmak için “yıkıldı” diyerek umutsuzluk yayanları mı dersiniz,

Hatta Seferihisar, İzmir deprem görüntülerini sosyal medyada paylaşarak Samsun, Mersin, Sakarya ve daha pek çok ilde deprem oldu, yalanlarını paylaşarak bu illerden gelip kurtarma çalışmalarını sürdüren kardeşlerimizin moral ve motivasyonlarını bozmak istediler.

Neden mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hanesine bir eksi daha yazılsın.

İnanın 87 yalan ve provokasyon arasında bu seçtiklerim en kötüleri değil, mesela;

“Toroslarda yanardağ patladı”yı yazmadım. Keza,

Bunlardan farksız hatta çarpı 99 kötücül olan Fatih Altaylı, Merdan Yanardağ gibilerinin provokasyonlarını yazarsam küfürde sınır tanımayacağımdan korkarım. Bu yüzden onları yargıya havale ederek diyorum ki;

Dünyanın her yerinde asrın felaketi olan böyle bir süreçte bu provokatör, hain, müfterilere hukuk ve yasalara göre verilecek ceza ne ise onun dışında bir şey istiyorsak namerdiz,

Ama bunlara hukukun vereceği ceza var ise bundan çekinenler namerttir.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan