Dolar (USD)
32.48
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2422.28
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Ocak 2017

Korkunç iftira berbat tezgah!..

Korkunç iftira berbat tezgah!..

"İftiranın yakışanından kork!" demişler!.. Çok iftiraya uğradık ve şükür ki hiçbir iftira üzerimize yapışmadı.

Az iftiraya uğramadık, düşünsenize, "Serdar Arseven, Kocaeli'nde Aziz adlı bir kız yurdunu işletiyor. Orada 4 kıza (afedersiniz) teceavüz etti, görüntüleri kameraya aldı, kızlara şantaj yaptı, polis Serdar Arseven'in evini bastı, Serdar Arseven tutuklandı" bile dediler.

Bu rezil iftirayı pişirip pişirip önümüze çıkartıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde, terör örgütlerine sosyal medyada yüklenince yine bu iftiraları servise soktular.

Komik;

Ben Serdar Arsevenu2026

Evime polis gelmedi, hapiste değilim, canlı yayınlardayım ve kız yurdu işletmiyorum, yurt işletmiyorum, o kızlar yoku2026 Yok, yok, yoku2026 İftira rezil.

Ne yaparsın ki, sosyal medyadaki kirlilik rezil boyutlarda.

Dava aç aç bitmiyor.

İftiranın kaynağı mahkemeye çıktığında ne oluyor ki; "Evet, iftira attım!" diyor, sırıtarak.

"Çünkü sevmem onu!"

Bir de yurt dışından yapılanlar var ki, yargı yoluyla takip işi iyice zorlaşıyor.

Bizim kendimizi ifade edebileceğimiz böyle platformlarımız var.

Bu imkana sahip olmayan vatandaşlar sosyal medya terörüne karşı tamamen savunmasız.

Aynen devam ediyorlar!

u2026Ve yine bir iftira

kampanyası.

REİNA'daki saldırının da bir alçak terör organizasyonu olduğunu defalarca belirtiyor, kınıyor, memleketi birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye çağırıyor, gazeteci de olsa, siyasetçi de olsa, kimsenin teröre destek verme

hakkının olmadığını ısrarla söylüyorsun.

Sonrau2026

Bir Canlı Yayın.

Kanal A ekranlarında her Pazar, Milat Ankara Temsilcisi Bayram Zilan'ın hazırlayıp sunduğu "Kitabın Ortasından" adlı programa daimi konuk olarak katılıyoruz.

Bu hafta da katıldık.

Orada, tekrar tekrar Reina saldırısının dış güdümlü bir terör eylemi olduğunu söyledik.

Terör örgütlerinin isimlerinin çok önemli olmadığını, hepsinin Türkiye'nin önünü kesmek isteyen şer odakları tarafından tezgahlandığını belirttik.

Defalarca, oyunlara karşı uyanık olmak gerektiğini söyledik.

Sonrau2026

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Yılbaşı kutlamalarının, içkinin, kumarın haram olduğuna" dair hutbesi ile bu olay arasında bağlantı kurmaya çalışan kimi CHP'lileri sorumlu davranmaya davet ettik.

Sayın Mehmet Görmez'in "DEAŞ'e karşı en keskin uyarılarda bulunduğunun" altını çizdik.

FETÖ'den bahsettik.

"FETÖ'den her türlü pislik beklenir!" dedik.

Ve sonrau2026

"Nereyi patlatırlarsa patlatsınlar, bu saldırının terör olduğunu, lanetlenmesi gerektiğini ve asıl amacın ülkemizi ele geçirmek olduğunu söylemek başka, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yılbaşı kutlamasının haram olduğuna yönelik hutbesi başka" dedik.

Yani terör başka, inanç başka!

Bu kadar net!

Bu ikisini bir araya getirenlerin terörün amaçlarına hizmet ettiğini belirttik ve uyardık.

FETÖ'YÜ ÖZELLİKLE ATMIŞLAR!

Programdan çıktığımızda bir de ne görelim:

Terör örgütleri arasında ayrım yapan ve Türkiye'nin başını belaya sokan her türlü organizasyona destek veren bir takım marjinal siteler, bizim sözlerimizin önünü arkasını kesereku2026

Bir buçuk saat boyunca kurduğum cümlelerimden iki kelimeyi seçerek, cımbızlayıp bağlamdan tamamen kopartarak, öyle rezil bir iftara kampanyası başlatmışlar ki, bu kadar olur!..

Sözüm ona ben, "terör eylemine destek vermişim!"

Bir yandan, "Bu terör eylemi diğerleri gibi Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye'nin yolunu kesmek için yapılmıştır!" diyeceksin, diğer yandan da teröre destek vermekle suçlanacaksın.

Kim, ben; terör örgütleri arasında fark olmadığını her vesileyle dile getiren ben!..

Yok, maksat başka!

Servisi yapanın FETÖ kaynağı olduğu o kadar belli ki; tutup "FETÖ'den her türlü pislik beklenir!" cümlesini konuşmamdan özellikle çıkartıp atıyorlar!..

Ben, 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra, Fetö'nün arka planını ortaya koyan ilk kitabın, "Dost Modern Darbe" kitabının yazarıyım.

O kitabı yazdım yazalı, iftiralar da eksik olmuyor.

İftira kampanyasında, FETÖ çevreleri ile diğer darbeci unsurlar birlikte hareket ediyor.

O kadar açık ki işbirliği!!!

OYUNUNUZA GELMEM!

Bu bir oyun.

Milleti oluşturan parçaların karşı karşıya gelmesini hedefliyorlar.

Ben bu oyuna gelmem.

Ne yaparım?

Yargıya başvururum; programın tamamının görüntüleri ortada nasılsa. Yargıya başvurur ve ondan kısmetse gelecek olan tazminat bedellerini 15 Temmuz Şehit Aileleri ile gazilerimize bağışlarım.

Benu2026

Allah ömür verdikçe bundan sonra da, içkinin, kumarın haram olduğunu söyleyeceğim.

Bununla birlikte, ne şekilde yaşarsa yaşasın insan hayatına kast eden bütün terör saldırılarına karşı çıkacağım. Yaşam tarzları her ne olursa olsun bu ülkede yaşayan herkesle aynı gemide olduğumuzu ve ülke işgal edildiğinde hiçbir ayrım gözetilmeyeceğini de çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla bizler farklılıklarımızı arttırmak yerine azaltmanın yollarına bakacağız. Kaldı ki farklı olsak bile onlarca insanın acımasızca, gözü dönmüş bir terörist tarafından katledilmesine sevinmeyi "vatana ihanet"le eşdeğer tuttuğumuzu da bizi tanıyan herkes bilir. Orada katledilenler, mağdurlardır. Onların hukukuna sahip çıkmak da insanlık görevidir.

Dikkat edelim; Kürtlerle Türkleri, Sünnilerle Alevileri, farklı yaşam tarzlarına sahip insanları karşı karşıya getirmek istiyorlar, bu oyunu hep birlikte bozmamız gerekiyor. Şunu da hemen belirtmeliyim ki, ben o programda "Yılbaşı" tartışmasını durduk yerde gündeme getirmiş de değilim. Terör destekçisi takımının sosyal medyada, organize bir şekilde "Yılbaşı kutlamalarının, içkinin, kumarın günah olduğunun söylenmesiyle Reina'dakilere yönelik menfur saldırı arasında bağlantı kurulduğu"nu gösteren twitler gündeme gelince, bunun yanlış olduğunu belirttim.

Bu mesele bir laiklik meselesi değil.

DEAŞ Müslümanları asla temsil etmez tıpkı PKK'nın Kürtleri, DHKP-C'nin mazlumları temsil etmediği gibi.

Buna böyle bakacağız ve terör örgütlerinin hepsine aynı kararlılıkla karşı çıkacağız.

Her sözün nereye gideceğini, nasıl cımbızlanıp montajlanacağını hesap edebilmek de önemli tabii. Lakin, İlahi hükmün bir bölümünü alıp, "Namaza yaklaşmayın"a çevirebilen batıl zihniyete karşı tamamen korunmanın imkanı da yok.

Allah hepimizi şer odaklarının kirli faaliyetlerinden korusun.

Amin.