Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Ağustos 2022

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a gizli destek veriyor...

Değerli okurlarım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AK Parti İktidarına Fahri Danışmanlık hizmeti veriyor.

Yazının girişinde, bu danışmanlığın sert muhalefet maskesi altına gizlendiğini belirtelim. Belirtelim ki, okurlarımız, Kılıçdaroğlu'nun söylemlerini doğru analiz etsinler.

Efendim son günlerde, beyefendi danışmanlık hizmetinin dozunu iyice arttırdı. O kadar ki, en ufak bir sorunu büyüttükçe büyütüyor.

Galiba beyefendinin tüm çabası, 2023 seçimlerine gidilirken, ülkede çözülmedik hiçbir sorunun kalmaması için...

Tabi sorunları Erdoğan'ın çözmesi içinde özel gayret gösteriyor. Bu da, Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini istiyor demektir.

Sözün açığı: Kılıçdaroğlu'nun şu anda yaptığı, Erdoğan'a gizli gizli destek vermektir.

Kemal beyi yadırgamayın...

Aslına bakarsanız, CHP Genel Başkanını yadırgamamak lazım... Çünkü, Erdoğan'ın ülkeye kazandırdıklarının kıymetini en iyi Kemal bey bilir.

Tamam... Girdiği her seçimde başarısız olduğu için, kendisine siyasetin "s"sinden anlamıyor denilebilir. Ama bu usta siyasetçiden de anlamayacak demek değildir.

Hem Kemal bey yaşı itibariyle, memleketteki olumlu gelişmeleri en iyi gözlemleyecek insanlardan biridir.

CHP su gibi oldu...

Değerli okurlar, Kemal Kılıçdaroğlu siyasette hiç başarı gösteremedi demek insafsızlık olur. Katı takıntıları olan bir partiyi dönüştürdü ya... Yetmez mi?

Bugün karşımızda, girdiği her ortama uyum sağlayan bir CHP var. Yani CHP'ye sağ bir partidir deseniz de olur... Muhafazakar bir partidir deseniz de olur...

Anlayacağınız, CHP su gibi oldu.