Dolar (USD)
32.57
Euro (EUR)
34.97
Gram Altın
2459.64
BIST 100
9884.53
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Kasım 2016

Kendinize gelin yoksa çok geç olacak

İslam ümmetinin duyarsızlığını sana şikayet ediyorum Allah'ım!

Bu ümmet, haksızlığa "dur" diyen, buna gücü yetmezse tasvip etmeyen ona da gücü yetmezse yüreğiyle buğzeden bir ashabın devamı.

Ama gördüklerim bazen beni ümitsizliğe düşürmüyor da değil.

Acaba kendimiz çalıp kendimiz mi oynuyoruz?

Ne kadar ümmet, birlik, beraberlik dediysek Dünya Müslümanlarının o kadar bir araya gelememesi beni de üzüyor.

Düşünsenize, Müslüman coğrafyalarda aslında batının eliyle başlatıldığı ve kışkırtıldığı gün gibi ortada olan "Arap Baharı" neticesinde çığ gibi büyüyüp Suriye'ye kadar gelen ve orada yürekleri yakan ateş çemberine ve sanki hiçbir şey yaşanmamışçasına orada sonsuza kadar var olacakmış, ezelden beri de varmışçasına hareket edilen da DEAŞ'ı bahane eden emperyalistler adeta akbabalar gibi binlerce hatta milyonlarca cesedin üzerine üşüştüler.

Koalisyon güçlerinin içinde Japonya'sından, Güney Kore'sine, ABD'sinden, İngiltere'sine yedi düvel varken Müslüman Coğrafyadan katılım olmaması onu da geçtim askeri stratejik hiçbir görüş olmaması gerçekten düşündürücü.

İşin daha vahim yanı şu ki; koalisyon güçlerine katılmış olmak değil Müslüman coğrafyasının alev alev mezhep çatışması, terör belası ve savaş tehtidi ile yanıyor oluşuna Müslüman ülkelerden tepki yok!

Biz Türkiye olarak ağabeylik rolümüzü üstleniyoruz. Her ne kadar güç gösterisi yapma rol çalma olduğu çok belli olsa da Katar ve Suudi Arabistan'ın da bölgede yaşanan olaylara bir şekilde müdahil olarak sessiz kalmaması bu açıdan teselli verici.

Peki Pakistan nerede? Güney Afrika, Sudan, Hindistan, Afganistanu2026 Adında "İslam Cumhuriyeti" geçen ülkeler nerede? Güçsüzler değil mi? Kendi dertleri onlara yeter değil mi?

İran'ın ayrıştırıcı tutumu nereye kadar sürecek? Afrika, Asya hatta Türki Cumhuriyetlerde Müslüman coğrafyanın içine düştüğü ateş hakkında hiçbir söz söyleyecek kimse kalmadı mı?

Şimdi diyeceksiniz ki "Müslümanlar boyunduruk altında." Haklısınız. İşin burası doğru ama boyunduruktan kurtulmuş bir Türk halkı örneği var önümüzde.

Gelin siz de Türkiye'yi örnek alın. Batılı emperyalistlerin aslında hiçbir gücünün olmadığını sizlerde göreceksiniz.

Konuştukları sözlerin hepsinin yalan olduğunu, boş sözlerin karın doyurmadığını, bunların kendini güçlü gibi göstermesinin hep bir algı operasyonundan ibaret olduğunu göreceksiniz.

Pakistanlı, Bangladeşli, Myanmarlı, Mısırlı kardeşlerime sesleniyorum. Eğer başınızdakiler kuklaysa, milli ve yerli olanları tercih edin.

Sizi layık olduğunuz yere getirecek lideri yine sizler bulacaksınız.

Türkiye bir kişinin peşinden 15 yıldır koşuyor ve nerelere geldiği ortada. Haydi sizde artık batılı emperyalistlerin mandasından kurtulun.

Bu iş böyle gitmez. Eğer tek başınıza mücadele veremeyecekseniz Türkiye'ye destek olun. Ama tüm gücünüzle!

Başınızdaki kukla yöneticiler sizleri piyon olarak kullanıyor. Bunu zaten biliyorsunuz ve rahatsızsınız. Ancak algı operasyonlarıyla sizleri sorunlardan uzak tutuyorlar.

Afrika'ya defalarca yaptığımız ziyaretlerde ilgimi çeken çok ilginç nokta şuydu: Yiyecek yemek, içecek su bulunmayan yerlerde insanların elinde cep telefonu vardı.

Herhalde dünya düzenini anlatmada bu örnek yeterlidir.