Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2412.22
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Temmuz 2020

İtilaf devletleri hortladı hedef Türkiye!

1 nci Cihan Harbinin İtilaf(Müttefik) Devletleri;Rusya,Fransa, İngiltere daha sonra ABD de katılmıştı, finansörü ise Siyonistler idi.

İttifak (Birlik) Devletleri ise; Avusturya-Macaristan, Almanya,İtalya ve Osmanlı'dan oluşmakta idi. İttifak devletlerinin nefesi erken tükenince 1nci Cihan Harbi başımıza patlamış 6 milyon 162 bin 778 km2 vatan toprağını kaybemiştik. Şimdikinin 7.5 katı toprağı on yıl sürmeden yitirdik.

Bu topraklar üzerinde; Balkanlar, Afrika ve Bilad-ı Şam'da 16 şar, Kafkasya'da;4 olmak üzere toplam 52 devlet kuruldu. Sonrasında Cumhuriyeti ilan etsek de "Hasta Kadın Batı" nazarında biz hep "Osmanlı" kaldık.

Bu gün "Hasta Kadın Batı'"nın karşısında artık "hasta adam" değil güçlü bir Türkiye var. Bölgesinde oyunlar bozup yeni oyunlar kuran,hak ve menfaatleri için gözünü budaktan sakınmayan bir Türkiye.

Oturduğumuz coğrafya belalı bir coğrafyadır o yüzden "şarjörü dolu parmağı hep tetikte tutmak" gerek.

Tarihi itilaf devletleri yeniden hortladı.1 nci Cihan Harbinde topraklarımızı işgal eden İngiltere,Fransa,Rusya'ya bugün Almanya,BAE,Suud,Mısır ve Batı'nın diğer finoları da katıldı.

Rusya-Fransa ortaklığı Suriye ve Libya'da alenen kendini gösterir iken İngiltere,Suud ve BAE'likleri olarak kendini hissettirmekte.

Geniş bir cephede kefere ve münafıklara karşı mücadele ediyoruz.Bu savaş sebep değil bir sonuçtur.Biz bu topraklarda olduğumuz sürece kefereyle hep burun buruna olacağız.Geriye gidiş yok.Ecdadın ağlayarak terk ettiği topraklar ağuşunu açmış bizi bekliyor.İmanımızı ve gayretimizi büyük bir cenk için hazır tutmalıyız.

Bugün Yunan basınında çıkan bir makalede;"Türkiye 100 yıl sonra geri döndü menfaatlerimizi sakız gibi çiğniyor" denmekte.

Kefere farkında.Bu ilerleyişin durdurulması için ilk faaliyet içeriden yıkmaktır.Bu amaçla siyaset tanzim ediliyor bütün yıkıcı projelerde gençliğimiz hedef alınıyor.

Dikkatli olalım.Olmayanları uyaralım.

Dahilde birlik olan MİLLET, CİHANA nizam verecek.