Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

30 Temmuz 2021

İşte CHP Zihniyeti bu...

Kıymetli okurlarım, tarihçiler bugünleri yazarken, yaşadığı topraklardan göç etmek zorunda kalan insanların dramlarından da bahsedecektir.

Tabi bu mazlumlara, ülkemizin kol kanat germesi unutulmayacaktır. Hani, evinden barkından edilen insanlara, Türkiye’den başka sığınak yoktur desek, yalan olmaz...

Aslına bakarsanız, yapılan bir lütuf değildir. Yapılan, tarihi sorumluluğu yerine getirmektir. Yapılan, ecdat emanetlerine sahip çıkıp, akrabalarımızı orta yerde bırakmamaktır.

Hepsinden önemlisi, yapılan bir vicdani davranıştır. Maalesef, içimizde bu davranışı anlamayanlar var.

Bunların en başında da CHP’nin Genel Başkanı geliyor. Kendisi duruyor duruyor , bir şekilde konuyu kaşıyor.

En son kaşımasının ardından da, partisinin Bolu Belediye Başkanı harekete geçti ve bazı belediye hizmetlerini, yabancılara on kat daha pahalıya verileceğini açıkladı.

Konu Kemal bey tarafından kaşınır da, felaket korosu boş durur mu? Elbette boş durmaz... Onlarda karanlık dünyalarındaki kömür gibi kara düşünceleri seslendirmeye başladılar.

Kıymetli okurlar, bunların yurdundan yuvasından edilen insanlara ” Ne idüğü belirsiz” demelerini çok yadırgıyorum. Evet, bu zihniyetin ayrımcılık yaklaşımının bir örneğini görüyorsunuz.

Eğer gelenler, Amerika’dan şurdan burdan olsaydı, siz o zaman övgünün kralını görürdünüz. Konuyu öyle dramatize ederlerdi ki demeyin gitsin...

Birde, bu felaket korosu ara sıra Arap düşmanlığını ortaya döküyor. Gerçi, bunların Arap düşmanlığı öteden beri var.

Hatırlayın... Hacca gideceğim diyen birine, bu zihniyetin üst düzey yöneticisi “Oraya Araplara para kazandırmaya mı gideceksin” demedi mi?

Sözün özü: Gelen mazlumlar İslam Coğrafyası’ndan olduğu sürece, bu zihniyet hep tepkiyle karşılar. Mağduriyetleri her ne olursa olsun...