Dolar (USD)
32.70
Euro (EUR)
35.05
Gram Altın
2444.58
BIST 100
10337.35
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Haziran 2024

​İslam neden tasfiye edilmek isteniyor?

The Economist “WAR”(Savaş) kapağıyla çıktı ve burada “AI” yapay zeka vurgusu dikkat çekiciydi.

WEF’in kurucusu Klaus Schwab yakın bir zamanda, genç küresel liderlerine, ölümlerinden sonra bile varlıklarını sürdüreceklerini söylemişti.

Yani ölümlerinden sonra bile beyinlerinin "yapay zeka ve algoritmalar tarafından yeniden üretileceği" sözünü veriyordu.

Bu liderlerin avatarı yaşayacak ve beyinleri yapay zeka ve algoritmalar aracılığıyla yeniden şekillenecek. Bakar mısınız işe? Şeytanın aklı nasıl işliyor!

Aynı kurum, tüm dünyadaki şehirlerin, ihtiyacımız olan her şeyin yürüme veya bisiklet mesafesinde olduğu 15 dakikalık şehirlere dönüşmesini teklif ediyor.

Her ailenin okullar da dahil olmak üzere günlük temel ihtiyaçların çoğuna yürüyerek ulaşabildiği şehirler bunlar. Bizim siyasi partilerin de vaatleri arasında olan gettolardan bahsediyorum.

Maksat gezegeni, iklim değişikliğinden kurtarmak için araba sayısını sıfıra indirmek. Bazı ülkelerde uygulamaya sokuldu bile.

Haftanın yedi günü sabah 7'den akşam 7'ye kadar gerekli olmayan nedenlerle kendi bölgelerinin dışına çıkan özel araçlara 70 Euro para cezası kesilecek mesela!

15 dakikalık gettolar neden oluşturuluyor, sorgulayan yok.

Klaus Schwap, salgın öncesinde yazdığı bir kitapta, salgın sonrası dönemde işsiz, endişeli, mutsuz, kırgın, hasta ve aç olanların sayısının çarpıcı biçimde artmış olacağını söylemişti.

“İşsizler, yoksullar, göçmenler, mahkumlar, evsizler, dışarıda kalanlar da dahil olmak üzere farklı sosyal gruplarda öfke, kızgınlık ve öfkeyi körükleyen kişisel trajediler yaşanacak” diyordu.

En vahimi de Kovid-19 salgını sonrasında dünya ekonomisini yeniden inşa etmekten bahsediyor ve bunun 1945'ten bu yana kaydedilen en derin felaket olduğunun altını çiziyordu.

Türkiye’deki vergi artışlarını ve birçok ülkede yaşanan krizleri dikkate aldığımızda büyük bir değişimin yaşanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Açıkçası, sansür, dijital gözetim, her şeyi kapsayan bir dijital kimliğe sahip diktatör bir dünya hükümetine doğru ilerliyoruz. Yapmak istedikleri tam olarak budur.

Şöyle de düşünebiliriz, kimsenin ne fiziksel ne de zihinsel olarak hiçbir şeye sahip olmadığı ve herkesin robotik düşündüğü, algoritmalar tarafından kontrol edildiği ama mutlu olduğu(!) yontulmuş bir transhuman topluma doğru sürükleniyoruz.

Ve dünyadaki tüm nesiller K12 becerileri kapsamında bu yeni düzene adapte edilmeye çalışılıyor.

ABD’li Hristiyan Siyonistler, insanlık tarihini sona erdirecek büyük bir savaştan da bahsediyorlar.

Mesih’in ortaya çıkması için Kudüs’ün ele geçirilmesi, Süleyman Mabedi’nin yeniden inşası, İsrail’in nükleer gücü elinde tutması ve Filistinlileri soykırımdan geçirmesi gibi bazı hadiselerin olması gerekiyor.

E bunlar zaten yaşanmıyor mu?

Yeni dünya hükümetinin inşa edilebilmesi için de İslam’ın ortadan kaldırılarak senkretik bir dünya dininin tesis dilmesi gerekiyor.

Yeni, tek-tip insan modelinin oluşturulması ve bir Tanrı imparatorluğunun tesis edilmesi gibi teo-siyaset temelli planların devreye sokulduğu bir dönemi yaşamaya başladık.

Yüzlerce yıldır İslam’ın bayraktarlığı yapan Türkiye’de peygamberimizin hedefe konulmasını ve doğrudan İslam’a savaş açılmasını başka türlü nasıl izah edersiniz?

Doğrudan proje şahısları sahaya sürerek, zaten bilinç bulanıklığı yaşayan gençleri İslam’dan nefret ettirmeye çalışmalarının bir nedeni var.

Davranışları değiştirerek bilinci dizayn etmek ve piyasaya programlanmış robotlar imal ederek, insanları topyekûn stereotipilere dönüştürmek istiyorlar.

İslam’ı tasfiye edip yeni çağ dininin hazırlıklarını yapılırken, insanlık armageddon senaryoları, dijital kimlik ve transhümanizm projeleriyle robotlaştırılmaya çalışılırken gerçekten çok ama çok uyanık olmak zorundayız.