Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.57
Gram Altın
2491.81
BIST 100
9548.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 May 2022

İslahı mümkün mü?

Gezi ile milletin başına çorap ören azmanlar fırsat bulsalar o günleri aratır aymazlık ve haylazlıklar yapacaklar ama çok şükür devletimizin kurumları dimdik ayakta ve bu azmanlara ve onların sözcülerine bu fırsatı vermiyor ve vermeyecek de.

Geçtiğimiz günlerde demokrasi adasına bir ziyaretim olmuştu. Yassı adanın nasıl yaslı hale getirildiğinin yaşanılmış örneklerini izlemek bile tüylerimi ürpertmeye yetti demiş ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım demiştim.

Acımasızlığın, hukuk katliamının, emir komuta ile hukukun iğfal ediliş serüveninin, sizi buraya tıkayanların emirlerini uyguluyoruz diyen bağımsız hukuku (!) ve halkın seçtiği bir başbakanla bakanlarının insanlıktan nasipsiz zihniyet ve uğursuz eller ile masum insanların ne hallere düşürüldüğünün resmini görmek için defalarca gidilmeli ziyaret edilmeli ve demokrasi müzesinde o günden bu güne gerçek demokrasiye doğru devam eden yolculuğun atlama taşlarında durup, ibret alınarak saatlerce gezilmeli ve yakın tarihte geziden 15 Temmuz’a mazlum millete yaşatılan garabetler hafızlarda canlı tutulmalı.

Tutulmalı ki, bugünde aynı aymazlığı fazlası ile yapacağını iddia eden millet düşmanı bu acezelerin torunları sahnede ve gerçek kimlikleri ile tanıyalım tanıtalım.Makyajlarını düşürerek fırsat bulduklarında yapabilecekleri insanlık dışı davranışları bizzat görerek yeter artık yetti artık diyenlerin sayısını çoğaltalım.

Kullandığınız borazanlar sayesinde sesiniz gür çıkıyor olabilir. Sessiz yığınların sesi ve soluğu harekete geçtiğinde kaçacak delik aradığınız günleri yakın geçmişte bizzat yaşayarak gördük.

15 Temmuz gecesi kaçacak delik arayanları, tanklarla yola çıkan darbecileri alkışlamaktan avuçları kızaranları, millet can derdine düşmüşken gece boyu ATM farelerinin attığı ciritleri, tanklar arasından sıvışarak kendilerini emniyetli yerlere saklayanları ve o gece sosyal medyada darbecilere cesaret verenleri devletimizde milletimizde biliyor.

Geçen hafta sığınmacı krizi ile kerizleri avuttunuz.

Domuz eti yeme sevdalısı bir yaratıkla ilgili gerçekle ilgisi olmayan algı oluşturma peşindesiniz. Devletimize katil demiş, Ermeni soykırımı ile ilgili katmerli algı yalanına övgüler düzüp gâvurlarla kol kola olmuş, halkın oyları ile seçilmiş cumhurbaşkanına hakaretleri fütursuzca ulu orta savurmuş, galiz küfürlerle cumhurbaşkanlığı makamını manevi olarak aşağılamış ve terör seviciliği öğrencilik yıllarından beri tescilli bu yaratık üzerinden keriz silkeleme derdine düştünüz.

Şimdide yeşil üzerinden yeni bir hamle başlattınız.Yeşil İstanbul’u kararttığınız yetmiyormuş gibi milletin oyları ile seçilen hükümetin ülkemizin dört bir yanında halkın hizmetine açtığı millet bahçelerinden en büyüğüne layık İstanbul halkının hizmetine sunmak için seçtiği yeri işgal edip yaptırmam da yaptırmam diyorsunuz.

Validebağ mezbeleliğine yakın bir yerde ikamet eden bir vatandaş olarak önünden her geçtiğimde sizin köhne zihniyetinize lanetler okuyorum.

Lanetli kirli ellerinizi milletin üzerinden çekin.

Millet yutmuyor.

Olanın bitenin farkında.

Daha fazla alçalmamak için en azından susun.

Ne yapsanız ne etseniz boş.

Eski Türkiye bir daha gelmez. Millet çoğunluğu buna fırsat vermez. Tehditleriniz bu millete sökmez. Millet artık aşağılanmak horlanmak ve dışlanmak istemiyor.

Önümüzdeki hafta sizleri Çanakkale şehitlerine ve orada yaşananlarla götürerek yaşanılan hatırları ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.