Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2491.07
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

16 Temmuz 2022

İnsan tortusu troll ordusu

Değerli okurlarım azgın azınlığın tortusu olan troll ordusu son günlerde bir kez daha birlik hamurumuzu sulandırarak görevini eksiksiz yapıyor.

Utanma sıkılma bindiği dalı kestiğinin farkına varmak şöyle dursun, ihanet çemberinin halkası olduğunun bile farkında değil.

Cennet vatanın akciğerleri yanarken devletin kurumlarını işgal edenlerin ihanetleri bir bir pazara çıkarken, dışardan bütünlüğümüze göz dikmiş hain bakışların yediği herzelere kadar her türlü pespayelik bu güruh için yeni bir fırsatı tedavüle sokma girişimi olarak kullanılıyor.

Vatandaşın tükürüklerini yağmur sanan bu güruhun uyanması ve ben ne ….ok yiyorum diyerek titreyip kendine gelmesi pek mümkün gibi görülmese de, çıkmamış canda ümit aramak bu milletin alicenaplığındandır.

Bu tortu trollerin çıkardığı kuru gürültüye bakmayın çünkü saman alevi gibi cürmü kadar yeri yakıp yıkabiliyorlar.

Sosyal medyadan zafer sarhoşluğu naraları atarak milleti çıkardıkları gürültü ile rahatsız edenlerin sayılarını sık sık veren içişleri bakanlığının verilerinden de anlıyoruz ki, sessiz çoğunluğun yanında bir virgül kadar olduklarından dolayı varlıkları bile tartışılır.

İBB’nin çapsızı bu güruhun pofpofları sayesinde ,bende bende diye dursun, devlet millet bütünleşmesi her geçen saniye biraz daha sağlamlaşarak bu hadsizlere korku salıyor olması ümit var olmak için yeterli.

Sosyal medya yasasının çıkmasından niçin korkuyor olduklarını anlayan anlıyor da bu güruhun bundan bile haberi yok.

Son günlerde binlerce troll yeni bir görevle sosyal medyada arzı endam etmiş durumda ve sağlık sistemi gibi sağlam bir kalemizi dövmekle meşguller.

Beyhude beyhude olmasına da ne diyelim.

Allah müstahaklarını versin.

Kimine doktor kimine ise hasta rolü verilmiş ve Don Kişot’un gölgesi ile savaşı gibi vuruşup duruyorlar.

Ülkemizin bu zor günlerinde yönetim zaafı oluşturmak için var gücü ile çalışan toplar botlar ve reklamlı yal yiyiciler de bu kepazeliğe garnitür olmak gibi bir şerefsizliği kendilerine reva görebiliyor.

Allah bu millete yardım ediyor.

Kimi içerden kimi dışardan vurdukça vurmasına rağmen çok şükür dimdik ayakta ve topunuz birden gelin diyebiliyor.

15 Temmuz turnusolu aslında her türlü kepazeliği faş ederek milletimizin gözlerini açmış olsa da ihanet şebekesinin altı yıl önce millete yaşattıklarına rağmen sosyal medyadan paylaşılan kepazeliklerinden de anladık ki daha epey bir yolumuz var.

Olsun.

15 Temmuzun bir milat olduğunu sağır sulatan bile duydu ve kabul ediyor.

Azgın azınlığın ipini elinden bırakmayan bizim çocuklar mottolu kökü dışardaların seçim sathı mahalline girdiğimiz bu günlerde yeniden bir daha ile başlattıkları yerli ve millilikten uzak eylem ve söylemleri daha öncekiler gibi çöp olmaya mahkûm.

Yine başaramayacaklar

Yine yenilecekler

Yine yeniden güreşler peydahlayarak milletin sabrını test etmekten vaz geçmeyecekler.

Nerden biliyorsun diyenlere tarihin tekerrür etmesinden diyorum.

Tarih hep tekerrür eder.

Ders alanlar alır almayanlara yeni tarih tekerrürleri örnek olmaya devam eder.

Son gelişmelerden görüyoruz ki, çıplak uyarıcılar yine arzı endam ediyor ve pis dillerinden dökülenlerden de anlıyoruz ki yine zehir zemberek kısmaya devam edecekler.

Bu millet bu zillet güruhuna bir daha koyun bile güddürmeyecek kadar uyanık ve ferasetli.

Yeni gezi peydahçılarına, durumdan vazife çıkarıcılara ve ‘Ben yaptım olducular’a duyurulur.

Köprünün altından akan sular şahittir ki, eski Türkiye yok artık.

Yepyeni taptaze tuttuğunu koparan vurdukça inleten ve dünyaya yeni bir ruh ve enerji ile bende varım diyen bir Türkiye var çok şükür.

Yeni Türkiye; Çin seddinden Adriyatiğe kadar uzanan gücü ile sessiz yığınların sesi olarak dünyanın beşten büyük olduğunu tek kutupluluk kalıbına sığmayacak kadar da iri diri olduğunu görenlere gösterdi .

Göremeyenlerin gözüne dizine durdurmaya devam ediyor ve etmeye devam edecek.

Bir süre hekimliğini yaptığım Merhum Kadir Mısıroğlu son günlerinde sık tekrarlar ve içimi ferahlatırdı.

“Kaderi ilahi ve rüzgar bu milletin arkasında.

Hep daha iyisi gelecek.

Engel olmak isteyenlerin tüm çaba ve gayretleri boşuna kürek çekmeleri dışında işe yaramayacak.

Ben daha iyi Müslümanım diyecekler.”

Merhum üstad daha da ilerisine giderek “10-15 yıl içerisinde Amerika’nın eski Amerika olarak kalamayacağından da bahisle ülke olarak önümüzün açıldığını müjdeleyerek içimi ferahlatırdı.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

15 Temmuz destanı

15Temmuz ABD öncülüğünde, azgın azınlığı heyecanlandıran FETÖCÜLERİN piyon olarak kullanıldığı başarısız olma ihtimali olmayan(!) planlı programlı ve kontrollü bir darbe idi.

Millet feraseti ile kontrolden çıkardı. Bu kalkışma meclisimizi gazi cumhurbaşkanını ise mareşallik rütbesi ile şereflendirdi.

Bayramımız kutlu olsun.