Dolar (USD)
32.57
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2438.32
BIST 100
9773.18
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Her şeyden Tayyip Erdoğan düşmanlığı çıkarttılar sonuç ise...

Sefa Saygılı

Hep muhalif, ülkelerini sevdiklerinden şüphe ettiğim bazı yazarlar var. Bu eksantrik (tuhaf, garip, azınlıkta olan) tipler nedense daha önce ana akım medyada yazar, sanki kendilerine Türkiye’nin en akıllı ve düşünür seçkinleri havası verirler, belki de kendilerini öyle görürlerdi. Şimdi ise takipçileri, okuyanları yok denecek kadar az.

Bu tipler ülkemizde, hatta komşularımızda ve dünyada ne olursa olsun hemen sözü Sayın Cumhurbaşkanımıza getiriyorlar, kabahatli olarak onu görüyor ve akılları sıra ona çatıyorlar.

Korona salgınından tutun, Rusya-Ukrayna savaşına, asrın felaketi depremden terör olaylarına kadar saymakla bitmeyen suçlamalar söz konusu…

Ak Parti iktidarının saymakla bu sütunlarına sığmayacak başarılarını küçümsüyor, yok sayıyor veya görmezden geliyorlar.

Sözgelimi; 40 sene önce bugünlerde PKK terör örgütü askerliğini bitirmiş olup da evlerine dönen Mehmetçik konvoyuna saldırmış ve 33 yiğidimizi şehit etmişti. Şimdilerde ise bu şer örgüt can çekişiyor.

O tip gazete ve medya sitelerindeki yazarlara bakıyorum, her konuda ve ülkemizin başka problemleri hususunda isabetli tenkitleri, yapıcı çözüm teklifleri yok. Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptıkları suçlamayı aslında kendilerine yapması gereken bu çokbilmişler nedense her konuyu biliyorlar, her konunun uzmanı kesilmişler ve hemen aksini savunuyorlar.

Gerçekten bu kafaların yazması, muhaliflik yapmaktan ibaret olunca kolayca yazı yazıyorlar. Gerisini düşünmeden, her yönüyle değerlendirmeden hükümetin ne dediğini ve ne yaptığını bekliyorlar, sonrasında aksini söyleyerek ve iddia ederek saldırıya geçiyorlar.

Maalesef bu çapsız ve saplantılı tiplerin yazarlıktan anladıkları bu…

Pazar günü oldukça demokratik bir şenlik havasında seçimleri idrak ettik ve Sayın Cumhurbaşkanımız net bir farkla yarışta önde geldi. Bunu bile küçümsüyor, sudan bahaneler ileri sürüyorlar.

Hepimiz sevinç içindeyiz ve inşallah artık devlet yönetmenin ustalığında olan liderimizin başarıyla Türkiye’yi sıkıntılardan kurtaracağına inanıyoruz. Hayırlı olsun…