Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.96
Gram Altın
2435.01
BIST 100
9805.3
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Hedef 18 takım

FAZLA  takımla yapılan mücadeleler liglerde yararlı olmuyor. Çok sayıda takımla yapılan maçlar futbolcuları yoruyor, tükenmişliğe götürüyor. Zihinsel duraklama ortaya çıkıyor. Sonuçta verim düşüyor, yarışma ortamı yok oluyor.

Elbetteki sporun ve özellikle futbolun ülke geneline yayılması istenir. Gençlerimizin rekabete dayanan sportif etkinliklere yönelmesi arzu edilir. Spor köyleri faaliyete geçirilebilir.

Futboldan beklentimiz sınırlarımızın ötesinde ki başarı öyküsüdür. Bu görüşün anlayışın herkesin zihnine kazınması gerekir.

Not-1: Avrupa Şampiyonası’na gitmek bir başarı öyküsüdür. Futbolcularımızdan başarılı sonuçlar bekliyoruz. Şenol Güneş’in iyi netice alacağı kanaatindeyiz.

2-Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik Fransa’da destan yazdı ancak Fransa’da yılın başarılı 11’ine alınmadılar.

3-Teknik Direktör Fatih Terim’in efsane olduğunu unutuyoruz.

4-Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu saygınlığı hak etmiş kıymetli devlet adamlarıdır. Şer güçler onların şahsında devletimizi hedef almaktadır. Muhterem Cumhurbaşkanımızın ve Devlet Bey’in verdiği destekler her türlü takdirin üstündedir.

5-Giresunspor hak ederek şampiyon olmuştur ve Süper Lig’e çıkmıştır. Giresun’a ve Giresunspor’a her türlü desteği veren, gece gündüz demeden çalışan Valimiz Enver Ünlü beye şükranlarımızı sunuyoruz.

6-Altınordu-Altay maçını keyifle izledik. Her iki takımı da tebrik ederiz.

7-Meslektaşımız Prof. Dr. Sefa Saygılı’nın kitaplarını öğrencilerimize hararetle tavsiye ederiz.

8-Kişilik bozukluğu olanların değer yargıları doğuştan yok olmuştur.

Sonuç: ”Altınordu Türk futboluna çok değerli oyuncular kazandırıyor.”