Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2413.95
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Hastalıktan nefret çıkarmak

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve muhterem eşinin bilindiği gibi korona testleri pozitif çıktı ve evlerinde karantina uygulamasına geçtiler. Çok şükür genel durumları iyi ve konutlarında görevlerini sürdürmeye devam ettiklerini, milletimizden dua beklediklerini duyurdular.

Muhalefet partilerinin hemen hepsi ve milletimiz, pek çok ülke lideri geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Onlardan beklenen de buydu. Çünkü hastalık insani bir olaydır ve herkesin başına gelir, siyaseten rakibin bile olsa ‘hastalığın artsın, düzelmeyesin, hatta ölesin’ gibi mesajlar atmak, paylaşımlarda bulunmak çirkindir ve en başta uygar kişiye daha doğrusu insanlığa dahi sığmaz. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımız yayınladığı mesajla kendisine geçmiş olsun dileklerini iletenlerin hepsine teşekkür etti.

Ancak eski bir milli yüzücü, üstelik bu kişi bir sporcudur, kaymaklı bir irmik helvası resminin üstüne ‘senin ölümüne helva dağıtacağım’ şeklinde kin, nefret ve düşmanlık saçan iğrenç bir paylaşımda bulundu.

Hâlbuki Sayın cumhurbaşkanımız milletimizin % 52 oyu ile seçilmiş, milletimizin bağrından çıkan, yurt dışında ülkemizi temsil eden, dünyanın sayılı liderleri arasında yer alan, milyonlarca seveni bulunan, (Allah korusun değil vefatı, önemli bir rahatsızlığı durumunda bile) ciddi bir ülke çapında krizin kaçınılmaz olduğu ve daha saymakla bitmeyen vazgeçilmez bir pozisyondadır.

Hadi onu sevmiyorsun bu ülkeye ve insanına da sevgin, acıman, merhametin yok mu? Roma’yı yakan Neron gibi sonradan çıkabilecek olumsuzlukları zevkle seyredecek misin? İnsanlıktan nasibini almamışsın bari insafın da mı yok?

Rabbim ülkemizi ve milletimizi bu gözü dönmüşlerden muhafaza buyursun…