Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
37.99
Gram Altın
2833.39
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Güneş’i kutlarız

LAFI uzatmadan belirtelim ki Milli Takımı’mızın Avrupa’ya doğrudan doğruya gitmesi büyük başarıdır. Daha önceden de gitme şansını yakalamıştık. Ülke ve millet olarak bundan gurur duyduk. Bu başarıdan en büyük pay sahibi Şenol Güneş’tir. Fatih Terim’i ve Mustafa Denizli’yi de unutmayalım. Değerlerimizin kıymetini bilelim. Arkadan gelen var mı? Soruya olumlu cevap veremiyoruz.

Ligler keyif vermiyor. Bütün kadrolar posası kalmış yabancılarla doludur. Bize gelen yabancıların öğretmen niteliği olması lazımdır. Örnek, Hagi, Alex ve Piontek gibi ama bize emekli ve içi boş olanlar geliyor. Dolayısı ile gençlerimiz şans bulamıyor ve yetişemiyor.

Milli Takım’ın oyuncuları şahane gençler. Hepsi yabancı dil biliyor, kitap okuyorlar. Oyunlardan anlıyoruz ki ekip anlayışı ile hareket ediyorlar. Bu oyuncuların çoğu Avrupalı anlayışla yetişmişler. Bu eğitim biçimi bize de taşınmalı.

Not-1: Enes Ünal kendine hedef koymuş. Real Madrid’de oynamak istiyor.

Not-2: Cep herkülü halterci Naim Süleymanoğlu’nu rahmetle anıyoruz.

Not-3: Trafik kazaları artıyor. Büyük çoğunluğunun sorumlusu insanlardır. Sürücülerin belirli aralıklarla psikoteknik muayeneden geçmesi gerekir.

Not-4: İnece-Erikliman-Giresun yolunun yapılmasını bekliyoruz.

Not-5: Giresun-Bulancak-İnece Köyünde- Cami Yolu adlı bahçeden (Şahsıma ait) köyün su borusu geçmektedir. Bu bahçede mezarlığımız vardır. Su borusu patlayıp akıyor. Heyelan tehlikesi var. Yazmalarımıza rağmen sonuç alamadık. Yöneticilerimizden ilgi bekliyoruz.

Sonuç: “Milli Takımın oyuncularını kutluyoruz. Yurt dışından öğretmen futbolcu gelmesini isteriz.”