Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.05
Gram Altın
2834.38
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Göreve talibim

Türk Milli Takımı’nın Arnavutluk’u ve Moldova’yı yenmesi hepimizin göğsünü kabarttı, mest etti. Özellikle deplasmanda Arnavutluk’u yenmemiz gurur duyacağımız bir tablodur. Emeği geçenleri, Şenol Güneş’i, futbolcularımızı ve yöneticilerimizi kutluyoruz. Gelecek günlerde de başarılar bekliyoruz. Futbolcularımızdan bazıları harika idiler. Emre Belözoğlu’nu, Hakan Çalhanoğlu’nu, Yusuf Yazıcı’yı, Hasan Ali Kaldırım’ı, Burak Yılmaz’ı ve diğer oyuncularımızı tebrik ederiz. Şenol Güneş’in yeniden ulusal takıma dönmesi isabetli olmuştur. Düşünenlere ve bu kararı alanlara şükran borcumuz vardır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın spora ve sporculara verdiği samimi ve derinlikli destek sportif alanda motivasyon sağlamaktadır. Bizi yönetenlerin spora ilgileri ve destekleri ilerlemeyi sağlayacaktır, bizi şaha kaldıracaktır. Kalıcı ve imrenilecek başarılara oksijen ve su gibi ihtiyacımız vardır.

Futboldan söz açılmışken 3 ay sonra seçimler var. Federasyonda görev almak için hazır olduğumuzu muhterem yöneticilerimize arz etmeyi borç biliriz. Bilgimizin ve birikimimizin, müktesebatımızın bu görev için yeterli olduğu kanaatini taşıyoruz. Tensip buyurulursa ülkemiz futboluna hizmet etmeyi arzu ederiz.

Güzide kulübümüzün kaotik bir ortama sürüklenmesi şanssızlıktır. Mahkeme kapılarına gitmeden anlaşarak durum gözden geçirilmeli, yönetim seçim kararı almalıdır. “Seçim ve Sınav”, bize göre her türlü krizi açabilen anahtardır. Bu gibi durumlarda sandık ÇARE olarak görülmektedir. Sporda özellikle futbolda ayrımcılığa götüren her türlü araç onaylanamaz. Futbolun birleştirici yönleri olan kardeşlik, dostluk ve barış öne çıkarılmalı, kitleler buna yönlendirilmelidir. Ayrımcılık ve şiddete başvuranlar cezalandırılmalı ve bu uygulamalar kötü niyetlilere ders olmalıdır.

Not-1: Ülkemiz seçime gidiyor. Milletin iradesini içimize sindirmeliyiz. Saygıdeğer Türk milletine düşen görev ise geleceği düşünmeli, devletin varlığını öne almalıdır.

Not-2: Deprem kuşağında olduğumuzu unutmamalıyız.

Not-3: Ülkemizin çok sayıda düşmanı olduğu akıldan çıkarılmamalıdır. Neden fazla hain içimizden çıkıyor. “İhanet” konusunda araştırma yapılmalıdır. “İhanet” problemi bilimsel bir yaklaşımla ele alınmalıdır ve çözüm yolları önerilmelidir.

Not-4: Ülkemizde boşanma oranları ve parçalanmış aile sayısı artıyor. Bu da demografik yapımızı değiştiriyor, geleceğimizi tehlike altına alıyor. Bu problemler çözülmeden rahat edemeyiz.

Not-5: Erikliman-İnece-Giresun yolunun betonla döşenmesini istiyoruz. Muhtarımız Reha Ümit Goluoğlu’ndan başarı bekliyoruz.

Sonuç: Futbol Federasyonu’nda görev bekliyoruz. Bizi yönetenlere saygı ile arz olunur.