Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Eylül 2014

Gönül pınarından damlayanlar

Bugünden itibaren, haftanın pazartesi günleri buradan sesleneceğim. Şimdiden peşinen söylemiş olayım, buraya uğramadan geçmeyin. Unutmayın tüm Milat Okurlarını, eksiksiz bekliyorum.

Yazarlık mesleğinde, ilk yazıların zorluğundan bahsedilir. Merhaba yazısı yazıldı mı gerisi kendiliğinden gelir denir. Hayırlısıyla bugün itibariyle, bende Milat'ta tezgahı açmış bulunuyorum. Malum pazarda ürünüm kara diyen bulunmaz. O yüzden, ben size kendimi övmek yerine, bu köşenin bağımlısı olacağınızın garantisini vereceğim.

Her pazartesi, bu sütunda gündemin farklı bir değerlendirmesini okuyacaksınız. Ara sırada, ülke gündemine uygun röportajlar bulacaksınız. Biz yazarlar, gündemi çok değişken olan bu ülkede kalem işçiliği yaptığımız için çok şanslıyız. Çünkü, bu memlekette hiç malzeme sıkıntısı çekilmez. Yeter ki sen kalemine güven...

Köşede olacaklardan bahsettikten sonra, şimdi birazda kendimden bahsedeyim. Ben Kütahya-Simavda yaşayan Görme Engelli Biriyim. 2009'dan bu yana da çeşitli platformlarda köşe yazarlığı yapıyorum. Görme Engelli olduğum için, gönül pencereme yansıyanları okurlarımla paylaşıyorum. Yani bu sütunda yazılanlar gönül pınarından damlayanlardır.

Bir mesleğe başlarken, o mesleğin size ne getirip ne götüreceğinin hesabını yaparsınız. Dostlar, bu kardeşiniz ise, yazarlığa adım atarken hiç böyle bir hesap yapmadı. Kalemi eline alırken, önene tek hedef koydu. Oda, Görme Engelli Birinin ulusal gazetelerde yazabileceğini kanıtlamaktı. Çok şükür, Milat Gazetesi'nde yazmaya başlamakla, o hedefime ulaşmış oluyorum.

Bana göre, yazarlık aynen arı gibidir. Nasıl bir arı özünde biriktirdiği polenlerle bal yaparsa, yazarlarda bilgi dağarcığındakilerle yazısını hazırlar. Tabi tabiatta sadece bal yapan arılar yok. İşi gücü vızvız olan, iğnesiyle sağa sola saldıran malum arılarda var. Bizim meslekte de, o arılar gibi köşelerinde vızıldayanlar, kalemleriyle sağa sola saldıranlar çokça var. Allah, böylelerinin şerrinden cümlemizi korusun. Amin....

Yazının sonunda, siz Okurlarımızdan bir isteğim olacak. "[email protected]" e-posta hesabıma yazdıklarımla alakalı görüşlerinizi bekliyorum. Gönderilen iletiler, büyük bir titizlikle incelenecektir. Biliyorum ki iletilerde yazılanlar, bana yol gösterici olacaktır. İlk buluşmamızı bu sözlerle noktalıyorum. Haftaya kadar sağlıcakla kalın.