Dolar (USD)
32.44
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2441.94
BIST 100
9916.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Haziran 2016

GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR !

Bildiğiniz gibi GDO'lu tabiri labaratuar ortamında bilinçli bir şekilde genetiği değiştirilerek üretilen tohumlardan elde edilen ürünler için kullanılır.

Konunun uzmanları, GDO'nun, kanser, kısırlık ve kalıtsal hastalıklar da dahil henüz bilinmeyen bir çok yan etkisinden bahisle, GDO'lu ithal tohumlardan uzak durarak yerli ve milli olan, kendi topraklarımızda kendi insanımızın doğal olarak yetiştirdiği tohumları kullanmamızı tavsiye ediyorlar sürekli.

Bir genetiği değiştirilmiş tohum var insanın sağlığını alt üst edip perişan eden.

Bir de genetiği değiştirilmiş zihinler var, insan akıl ve ruh sağlığını perişan ederek yoldan çıkartmak için özel labaratuar ortamında yetiştirilmiş olan.

Tanzimat dönemini merkeze alırsak, bu ülkenin başına ne geldiyse ithal şeylerden gelmedi mi bu zamana kadar?

İthal fikirlerle milletin ruhunu iğdiş ettiler

İthal yaşam tarzıyla milletin ahlakını mahfettiler

İthal ürünlerle milletin pazarını heder ettiler

İthal bürokratlarla ülkeyi parya haline getirdiler.

İthal yasalarla ülkeyi egemen güçlere bağımlı hale getirdiler.

Bugün, koca cihan imparatorluğunu kısa bir sürede yıkıp ümmeti paramparça eden İttihatçılardan başlayarak, kurulan yeni sistemin egemenleri de dahil, sağcısı, solcusu, islamcısı, ayağındaki prangalardan kurtulmak isteyen Türkiyenin önünde duran kim varsa, biraz kurcaladığınızda arka planında ithal fikirlerle doldurulmuş ve genetik değişime uğramış olduğunu hemen görürsünüz.

Abdulhamid Han'ın karşısına İslam adı altında karşı çıkan idraksiz zihinleri bir düşünün! İthal fikirler, ideolojiler, mezhepler veyahut örnek şahsiyet olarak sunulan kişiler üzerinden, Anadolu insanının ruhunu kirletip insanımızın inancını istismar eden bezirganlarla dolu piyasa.

Bağımsızlık için herşeyden önce kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir ülke olmak gerekiyor. Milli silah projesi, Milli sanayi, Milli istihbarat, Milli eğitim, Milli dış politika, Milli sağlık, tarım, iktisat projeleriu2026

Ama hepsinin başında milli anlayış gerek!...

"Doğru düşünce olmadan doğru düşünce faaliyeti olmaz" der Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu.

Milli olabilmenin ilk şartı milli bir anlayışa sahip olmaktan geçiyor.

Almanya Federal Meclisinde Türkiye için Kabul edilen "soykırım" yasasını hazırlayan ve sunan Türk'leri bir düşünün, yahut ülkenin gizli operasyonlarını yabancılara jurnalleyen Türk'leri. Veya her fırsatta Müslümanlara saldıran ve zulmeden Türkleriu2026 Her meselede dışı bizden görünen ama genetiği değiştirilerek zihni ele geçirilmiş insanların bu ülkeye karşı olan güçlerle birlikteliğine şahit oluyoruz. Türkiye kendisini toparlayıp ayağa kalktıkça bu tür zihni iğdiş edilmiş unsurlar önümüze sürülmeye devam edecektir.

Bize düşen ülkemizin milli her hamlesini desteklemenin yanında, bu çabanın doğru zemine oturmasını sağlayacak fikirleri hakim kılmak ve milli olmayan GDO lu zihinlerin operasyon ve fitnelerine engel olmaktır.

(Bizi bir Ramazan ayına daha eriştiren Rabbe hamd olsun. Rabbim bu mübarek günleri İslam Alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile kılsın inşallah.)