Dolar (USD)
34.07
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2833.32
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Ağustos 2017

Gehlen-Gülen-Ruzi Nazar

Reinhard Gehlen, bugünkü Neo Nazi Alman siyasetinin ilham kaynağı olan Adolf Hitler'in istihbaratçı generallerindendi. Neo Nazi Frau Merkel'in ilham kaynağı Adolf Hitler yenilince, Almanların Komünist Rusya ile ilgili ele geçirdiği tüm belgeleri yanına alarak ABD'ye gitti. Gehlen, Hitler Almanyasın'da bile "Paralel Devlet" kurmayı başarmış müthiş bir casus, hain bir askerdir.

Gehlen, ABD'ye varır varmaz derhal istihbarat servislerini organize ederek bugünkü CIA'yı (eski adıyla OSS: Office Strategic Services) kurdu. CIA'yı kurduktan sonra ABD'nin sömürgesi olan Almanya'ya gönderildi.

Bugün Nazi bir devlete dönüşen Almanya'yı kurumsal ve istihbarat yapılanması olarak tamamen ABD'nin sömürgesi haline getirdi. İkinci adım olarak da NATO şemsiyesi altında toplanmış ülkelerin istihbarat servislerine de el atmaya çalıştığı biliniyor.

Gehlen'in Batı'da ne kadar başarılı olduğu bilinmez ama, Türkiye'nin günün MİT'i olan MAH'ı (Milli Amele Hizmetleri) ABD'nin çıkarlarına uygun halde kurguladığı bilinmektedir. Gehlen'in Türkiye'de en çok içli dışlı olduğu istihbaratçı, Fuat Doğu'dur. Daha sonra Fuat Doğu, MİT'in başına gelecek kadar yükselir.

Peki, Fuat Doğu kim?

Kontrgerilla olarak adlandırılan GLADIO'yu ülkemize kuran adamdır. Kontrgerilla faaliyetleri çerçevesinde Komünizmle Mücadele Derneği'ni kurar. Derneğin Erzurum Şubesine Fetullah Gülen isimli birini tayin eder. Casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ'nün kurucusu Gülen, askerliğini Fuat Doğu'nun yanında yapmış biridir. FETÖ'nün "Paralel Devlet" tecrübesinin kaynağının kim olduğu şimdi daha net anlaşıldı sanırım.

Aynı yıllarda Türkiye'de bir CIA ajanı boy gösterir. Bu ajanın adı Ruzi Nazar'dır. Ruzi Nazar, Özbek asıllıdır. Ruzi Nazar, Sadece Fuat Doğu ile değil, başta Madanoğlu olmak üzere birçok kritik isimle etkileşim kurar. Bunlardan biri de bir suikast sonucu katledilen MİT'in efsanevi ismi Hiram Abas'tır. Hiram Abas'ın has çıraklarından biri de bu günlerde 15 Temmuz darbesini boşa çıkarmak için çabalayan MİT'in efsanevi isimlerinden biridir. (Evinde sofrasına oturduğum ve aramızda insani hukuk bulunan bu ismi şimdilik yazmıyorum. Tatilde olduğu için bu konuyu kendisi ile konuşma imkanım olmadı. Allah ömür verirse, kendisi ile bu konuyu konuşur konuşmaz yazacağım.)

Gehlen'in öğrencilerinden Ruzi Nazar'ın has adamlarından biri, MİT'ten uzaklaştırılan Enver Altaylı'dır. Geçtiğimiz günlerde Enver Altaylı, Antalya'da FETÖ'den gözaltına alındı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün Türk cumhuriyetlerindeki yapılanmasını, okulların CIA istasyonu olarak tasarlanmasını organize eden kişinin Enver Altaylı olduğu belirtiliyor.

Bu yapının medyada da oldukça güçlü örgütlenmesi var. Bugün hükümet yanlısı en büyük medya kuruluşundaki en özel haber birimi, Ruzi Nazar'ın adamları tarafından kurgulandı. O birimin başındakiler, Ruzi Nazar ekolünden yetişen istihbaratçılar tarafından ünlü hale getirildi. Bu, öylesine güçlü bir örgüt ki, haber merkezindeki ofis boyu parlatıp en büyük haberci yapar. Ve bu ofis boyun görevi, FETÖ soruşturmalarını sulandırmak. Bu sulandırmayı da büyük bir başarı ile sürdürmektedir. Ruzi Nazar ekolü, bu ülkede Başbakanlık koltuğuna kadar çıkabilecek bir güce erişti. Son on yılda Türkiye'yi neredeyse AB'nin ve ABD'nin müstemlekesi haline getiren kimdi desem umarım anlarsınız.

Türkiye içeriden böylesine kuşatılmışken, iktidar partisinden de maalesef umutlar yavaş yavaş kesiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan defalarca FETÖ ile mücadelede partisi ve arkadaşları tarafından yalnız bırakıldığını söylüyor ki haksız değil. Geçtiğimiz günlerde Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, ByLock kullandığı halde serbest bırakıldı. FETÖ'nün adli yapılanmasını sağlayan İbrahim Okur'un kardeşi 15 Temmuz'a kadar Konya BB'de genel sekreterdi. AK Parti İl Teşkilatındaki ve Konya Büyükşehir Belediyesi'ndeki FETÖcüler, Pensilvanya'dan daha güvenli ve daha güçlüdürler.

Gehlen'in, sadece Türk istihbaratı, ordusu, yargısına değil, başta CHP olmak üzere Türk siyasetine de sirayet ettiği gün gibi açıktır. Özellikle hükümete yakın bir kısım medya ile hükümetin bazı il teşkilatlarında cirit atıyorlar. Gehlen-Gülen-Ruzi Nazar troykasının ürünü olan FETÖ ile maaşlı elemanlarla değil, inanmış adamlarla mücadele edilse başarı elde edilebilir. Yoksa 2019 bağımsız Türkiye için maalesef zifiri karanlık görünüyor.