Dolar (USD)
32.48
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2422.26
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Şubat 2021

Gara Turnusolü

Değerli okurlarım ülkemizde gündemin baş döndürücü bir hızla değişmesinden midir nedir iktidar ile muhalefet arasındaki algılama açısı 180 dereceye sabitlenmiş durumda.

Hemen her konuda bu açının bir türlü değişmemesi şahsen beni sadece derin derin düşündürmüyor, aynı zamanda ülkemiz adına kaygılandırıyor.

Siyaset yapmak adına bu kadar savrulmanın toplum tabanında oluşturduğu yarık giderek bir uçurum haline gelmiş durumda. Biri ak derken, diğeri anında kara diyebilecek kadar net bir uçurum bu.

Gökkuşağında siyah ve beyaz dışında onlarca farklı renk tonu var. Bu kadar renk cümbüşü içerisinde sadece iki zıt rengi görüyor olmak çok büyük bir bahtsızlık. Milletimiz içinde farklı renklerde gören düşünen insanlarımızın beklentileri daha fazla dumura uğratılmadan bu renk körlüğünden bir an önce kurtulmamız gerek.

Hafta başında güvenlik güçlerimiz Gara’da başarılı bir operasyonla PKK terör örgütünün adeta belini kırdı. Dışardan yankılara anlam vermek mümkün mümkün olmasına da içerden duyulan çatlak seslerini anlamak ve anlamlandırmak gerçekten mümkün değil.

Devletimizin dil ısırtacak titizlikte örgüte karşı bu hamlesine milletimizin kahır ekseriyetinin olumlu bakması muhalefeti ürkütmüş olmalı ki, sağdan soldan cılızda olsa parazitli sesleri köpürtülerek durumdan vazife çıkarma gayretlerini ve ağızlardan çıkanı kulağı duymayan sağırları ve burnunun dibindekini görmeyen körleri gördükçe içten içe yanıyorum.

Budan böyle Gara yeni turnusolümüz artık.

Yerlilik, millilik, vatanperverlik, hainlik, illet, zillet, terör, kriptoluk velhasıl tüm bu değerler ve değersizler manzumesinin adeta bir bir ayırt edicisi olarak kullanılabilir.

Gara’da şehit edilen 13 vatandaşımızın kanı üzerinden siyaset yapan soysuzları gördükçe bir taraftan kahrolurken diğer taraftan devletime olan güvenim giderek tavan yapıyor.

Hele ABD haydutundan eğerli cümle ile başlayan açıklamayı görünce aklımı bir kez daha başımın içerisine alarak sağlıklı düşündüğümü fark ederek derin bir ohhh çektim.

Ya gavurlar ve onların yerli işbirlikçileri gibi düşünerek savruldukça savulsaydım veya üç maymunları oynayarak kişiliğimi ve kimliğimi kaybetseydim.

Şükür hiç biri olmadı.

Devletimin yanında durdum.

Cumhurbaşkanıma güvendim bakanlarımızın arı duru açıklamalarına da tüm kalbimle inandım.

TBMM de hükümet adına konuşan iki değeli bakanımızın amasız mamasız açık ve net ifadelerle yaşananları tüm açıklığı ile dünyaya ilan ederek teröristlerin ve sevicilerinin heveslerini kursaklarında bırakmaları tam bir manifesto.

Tebrik ediyorum.

FETÖ marifeti ile derdest edilerek PKK ya teslim edilen vatandaşlarımızın dirisi üzerinden pazar oluşturamayan alçaklar hem masum hem de silahsız bu vatandaşlarımızın ölüsü üzerinden yeni bir pazar kurup dışardaki ortaklarını ve içerdeki işbirlikçilerini ikna etseler de devletimizin yerinde ve zamanında aldığı tedbirlerle vatandaşımızın bu oyuna gelmesini engelledi.

Sağdan soldan ve soyu sopu bozuk medyadan estirilen ufak tefek üfürüklere halkımız itibar etmeyince kendileri çalıp kendileri oynadı oynamasına da malum zihniyetin bu çirkef içerisinde işinin ne olduğunu doğrusu merak ediyorum.

Allah aşkına bu çirkef içerisinde ne işiniz var sizin.

Millet olanı biteni tüm açıklığı ile bildiği halde suyu bulandırmaktan muradınız nedir?

Bidon kafa kendi derdinde.

Avrupa pandemiden dolayı şaşkın ördeğe dönmüş.

PKK ve onun TBMM deki kravatlı militanlarının sus pus olduğu bir dönemde görevi siz mi devraldınız da böyle abuk subuk açıklamalarla içinde bulunduğunuz çukurun daha aşağılarına doğru savruluyorsunuz.

Yapmayın Allah aşkına.

Milletin yakasından düşün artık.

Millet sizi ve bozuk zihniyetinizi iyi bildiği için bırakın iktidarı vermeyi, muhalafet olmayı bile beceremediğinizi bildiği için alternatifler peşinde arayışlarına devam ediyor.

Akıl.

İlla da akıl.

Akıl gittiğinde zekâ yapaya kayarak durumdan vazife çıkarmada sizi oyalayadursun.

Atı alan çoktan Üsküdar'ı geçti.

Haberiniz ola..

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.