Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2324.53
BIST 100
9103.43
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Kasım 2016

Fetullah'ın Bedduası Tuttu

Yıllarca devlete 'sızıntı' yapan Fetullahçı Terör Örgütü'nü, 'Dershanelerin kapatılacağı' mevzusu su yüzüne çıkartmıştı.

Ama kamuoyu, Fetullahçıların bir 'cemaat' değil de terör örgütü olduğunu, 17-25 Aralık 2013'teki emniyet ve yargı eliyle darbe yapmaya kalktığında anladı.

FETÖ'cü savcılar, mahkeme önlerinde militan gibi basın bildirisi dağıttı, Başbakan Erdoğan'ın ve tüm ailesinin telefonlarını dinleyip montajlayan Fetullahçı teröristler, 'ayakkabı kutusu' diyerek bunları medyaya servis etti.

Tam o günlerde, Öcalan'ı Türkiye'ye teslim edip Gülen'i ABD'ye çekenler, terör örgütü elebaşı Fetullah'ın düğmesine bastılar.

***

İşte o günlerde Gülen, kimsenin aklında şüphe bırakmayacak şekilde salyalar saçarak Türkiye'deki muhafazakar hükümete ve Başbakan Erdoğan'a hakaretler, beddualar etti.

"Bir şefaat hakkım olsa Ecevit'e kullanırım" diyen,

Mavi Marmara olayında İsrail'e "meşru devlet" diyen,

28 Şubat'ta Çevik Bir'e "Okullarımın anahtarını size vereyim" diyen Gülen,

Müslüman Başbakan Tayyip Erdoğan'a öfke ve nefret kustu.

Kameralar önüne geçen Gülen, 17-25 Aralık kumpasını kastederek "Eğer biz yaptıysak, eğer biz Paralelsek" diye başlayan beddua seansında şöyle diyordu: "Allah'ım onları hezimete uğrat! Onları sars! Birliklerini boz! Onları paramparça et! Onları birbirlerine musallat et! Onlara karşı bize yardım et! Onları birbirlerine kırdır! Güçlerini birbirlerine karşı kullandır..!"

***

Gülen, kamuoyunda tüm imajını yerle bir eden bu beddua seansının ardından durumu toparlamak için de 2014 yılında Zaman Gazetesi'nden Ekrem Dumanlı'ya röportaj verdi.

Röportajda 'beddua'sıyla ilgili olarak, "O sıfatı taşımıyorlarsa, o fiilleri işlememişlerse neden bu kadar rahatsız oluyorlar, üzerlerine alıyorlar?" diye sordu.

Gülen röportajda şunları da söyledi: "Ben daha önce de arz etmiştim. Bu operasyonları yapanlar organize edenler her kimse, hiçbiriyle bir irtibatım olmadı. Binde birini bile tanımıyorum... Eğer biz çeteysek, örgütsek Allah bizim belamızı versin, eğer 'paralel' devletsek bizim belamızı versinu2026!"

***

2013'ten bugüne 3 yıl geçti. Gülen'in beddualarının hepsi tuttu. Yüce Allah (CC), bedduaya, "Eğer biz yaptıysak, eğer biz çeteysek, eğer biz Paralel'sek" diye başlayan Fetullah'ın bedduasını, onun ve örgütünün başına geçirdi!

Tam de bedduada olduğu gibi oldu.

Allah (CC), Fetullahçıları hezimete uğrattı, onları sarstı, birliklerini bozdu, onları paramparça etti, onları birbirlerine musallat etti, onlara karşı bu aziz millete bize yardım etti, onları birbirlerine kırdırdı!

***

Ama hala beddualarına hatta PKK adına tehditlerine devam ediyorlar.

Daha önceki gün, FETÖ'nün 'gazeteci'lerinden Bülent Keneş, sosyal medyada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan, Ankara'nın Etimesgut İlçesi Kaymakamı Cumali Atilla için şunları yazdı: "u2026Kayyum atanan Atilla'ya şimdiden Allah rahmet eylesin! Yakınlarının başı sağ olsun! Terör örgütü PKK affetmez."

***

Cumhurbaşkanı Erdoğan bile örgüt için kullandığı "Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet" tanımlamasından vaz geçti. "Tabanının ibadet" olduğundan şüpheli olduğunu ifade etti.

Bugün hala saf saf, "Birliğimiz bozuldu, paramparça olduk. Bunları bize Türkiye Cumhuriyeti devleti yaptı" diyerek yurtdışına kaçan, kaçmaya çalışan veya yurtdışında Türkiye'yi karalayan Fetullahçılar artık şunu söylemeli:

"Ey Fetullah, sen bizim başımıza ne işler açtın? Bak "Biz yaptıysak eğer" deyip beddualar ettin ve tüm bedduaların tuttu. Bedduaların gelip bizi vurdu. Bize yalan söyledin. Demek ki biz yapmışız! Layığımızı bulmuşuzu2026"

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan