Dolar (USD)
34.07
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2833.32
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

30 Ağustos 2017

FETÖ: Bir uluslararası suç şebekesi

Casusluk ve ihanet şebekesi de olan Uluslararası Terör Örgütü FETÖ, siyasetten iş dünyasından, başka terör örgütlerinden uyuşturucu, mafyatik yapılanma, insan kaçakçılığı kadın ticaretine kadar her türlü yapılanmaların mutlaka içinde yer aldığı insanlık tarihinin oldukça sofistike bir örgüttür.

Kayıt dışı ekonomi ve gelir getirici her türlü ahlaka mugayir faaliyetin içerisinde yer alma konusunda Tapınak Şövalyeleri ve Roma'yı da geride bırakacak kadar inanılmaz bir yapılanmadır. Şunu çok açık ve net iddia ediyorum ki, Üst Akıl, FETÖ'yü Roma'dan daha sofistike bir organizasyon ile kurmuştur. Roma'nın birinci hedefi, çapulculuk, silah zoru ile yayılmadır. Silah ve çapulculuğun sökmediği yerlerde de Cizvit ve misyoner yöntemlerini kullanır.

Ama FETÖ, Roma kilisesi gibi üç beş koldan çalışmıyor. Algoritma, Kovalent Bağ, Birleşik Kaplar İlişkisi ve DNA şeridinin karması bir yapılanma ile kurulmuş bir örgüttür.

Koskoca ÖSYM'nin ve YÖK'ün sınav sisteminde sadece algoritmayı kullanmasına rağmen her yıl bunu yüzüne gözüne bulaştırmasına rağmen, FETÖ'nün, Matematik, Fizik ve Biyoloji'nin karmaşık yöntemlerini kullanmasına rağmen "saat gibi" çalışması, arkasındaki akıl gücünü gösterir.

Böylesine şeytani bir akıl ve sinsi bir zekaya sahip olan FETÖ, Allah'ın hikmet ve kudreti ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin duvarına tosladı. Tabi ki bu toslamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başat rol oynadığını unutmamak ve hakkını teslim etmek gerek.

FETÖ, Türk siyasetindeki uyuyan hücrelerini tek tek uyandırıyor. Sırası gelince hücreleri harekete geçiriyor. İlk hücreler 2013 yılında AK Parti'de ve MHP'de harekete geçirildi. Her iki partide deşifre olanlar tasfiye edilince, sıradaki hücrelere geçildi.

Akabinde CHP'deki hücreler harekete geçirildi. Ve maalesef CHP, FETÖ'ye karşı bırakın mücadele etmeyi, aksine onu savunur bir pozisyon aldı.

FETÖ'nün temel alınarak organize edildiği Kovalent Bağ, aklımda kaldığı kadarıyla tanımı şöyle idi:

"İki atom arasında, bir veya daha fazla elektronun paylaşılmasıyla karakterize edilen kimyasal bağın bir tanımıdır. Genellikle bağ, ortaya çıkan molekülü bir arada tutan ortak çekim gücü olarak tanımlanabilir."

FETÖ ve organizasyonlarını bire bir tanımlayan bilimsel bir formül. Bu çete ile, maaşlı piyonlar ve herkesle aynı yatağa girip follofoş olmuş FETÖ'nün eski yosması Ofis Boylara haber yaptırarak mücadele edemezsiniz!

Fetulahçı Terör Örgütü, başta Hermetizm olmak üzere bütün Pagan dinlerden şifreler alarak kendini geliştiren bir ultra kripto katil örgüttür. Örgütlenme modelinde sadece Kovalent Bağ model alınmamış. İnsan hücresinin DNA'sı da örnek alınmış. Karşılıklı iki kişi var. Görünürde alttan veya üstten kimse ile bağı yok ama, abi-örgüt mensubundan biri veya bir basamak eksik olunca sistem çöküyor. Tıpkı insan kromozomlarından birinin eksik olması durumunda başta down olmak üzere birçok sendromun yaşanması gibi.

Hala damatlar, bacanaklar, kayınbiraderler, il başkanı biraderleri olan Fetullahçı Teröristler, adliyelerin ön kapılarından girip arka kapılarından çıkabiliyorlar.

HDP'nin ağa babaları olan KCK yapılanması, buğu FETÖ'nün kontrolünde. KCK-FETÖ, sadece Türkiye düşmanlığında buluşmuyor, aynı zamanda kirli bir ticari ortaklıkları da var.

PKK'nın uyuşturucusunun Avrupa'ya taşınması ve hedef noktaya ulaştırılması işini artık, FETÖ imamları, abileri yapıyor. FETÖ'cüler, Balkanlar ve Baltık Cumhuriyetleri'ni uyuşturucu güzergahı olarak kullanıyorlar.

Örneğin, sosyal medyada Letonya Muhtarı olarak bilinen Ankaralı bir Şıh Bızınlı, (Ankara'da iken PKK sempatizanı takılıyor) Türkiye'de kuru soğana muhtaç iken, Letonya'ya gidiyor. Burada beyaz kadın ticaretine girişir. Türkiye'den ahlaksız fiil için Litvanya'ya gidenlere kadın kız sunar. Bir süre sonra, FETÖ bu ülkeye girer. Letonya Muhtarı kod adlı bu muhabbet tellalına FETÖ ulaşır.

FETÖ, bu ahlaksız üzerinden ülkeye yerleşir. Ve şu anda Letonya'da FETÖ'nün tüm kirli ve kayıt dışı işlerini yürütmekte. Muhabbet tellalı olan bu eski PKK'lı, FETÖ'ye kuyruğunu kaptırınca, örgütün yaptığı tehdit ve şantaj ile daha önce sermaye olarak kullandığı bir kadın ile evlenmek zorunda kalır. Hali hazırda Letonya'nın en zengin yabancılarından biridir. FETÖ'nün ne aşağılık bir örgüt olduğu bu olayla bir kez daha ortaya çıkıyor.

Etrafınızda bir zamanlar ne kadar işe yaramayan fakat sonra iş adamı veya zengin olan isimleri bir araştırın. Mutlaka ama mutlaka FETÖ veya uzantıları ile ilişkisi ortaya çıkacaktır.