Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.04
Gram Altın
2833.92
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Federasyon seçi̇mleri̇ yapılıyor

Türk futbolunun en üst yönetim organı olan Türkiye Futbol Federasyonu seçime gidiyor. Belli aralıklarla yapılan seçimlerin yenisi için zaman yaklaşıyor. Yeni yönetimden beklentiler fazladır. Bütün mesele umutların sönmemesidir.

Umut edilir ki yeni yönetim Türk Futbol Ekolü’nün ortaya çıkmasında aktif bir tutum takınsın. Çünkü uzun zamandan beri kendi ekolümüzü bir türlü meydana getiremedik. Ümit ediyoruz ki, Spor Bilimleri Fakülteleri ile işbirliği yapılır, bilim ve akıl devreye sokulur. Böylece beklentiler gerçekleşir.

Federasyon seçimleri yeni bir fırsat ve soluk getirecektir. Özellikle ergenlerin futbola ilgileri artacak, yeteneklerini göstermek için fırsat yakalayacaklardır. Onlara yeni altyapı tesisleri hazırlanacak, becerikli ve çalışkan antrenörler onları eğitecektir.

Yeni yönetim sporun bütün kesimleriyle diyalog kurar, el birliğiyle bir program hazırlanır. Belirlenen program dahilinde icraata başlanır. Yeni seçilecek yönetime başarılar dileriz.

Not-1: Kupa ve Lig şampiyonu olan Galatasaray’ı kutlarız. Bu başarının mimarı Fatih Terim’dir.

Not-2: Fenerbahçe ve Trabzonspor daha iyi yerlere layıktırlar.

Not-3: Beşiktaş ve Başakşehir başarılı sezon geçirdiler.

Not-4: Avrupa Basketbol Birliği başkanlığına yeniden seçilen Turgay Demirel’i kutluyoruz.

Not-5: Erikliman-İnece Köyü-Giresun Karayolu’nun yapılmasını bekliyoruz. Muhtarımız Reha Ümit Goluoğlu’nu çabaları için kutluyoruz.

Sonuç: “Federasyon Seçimlerinden umutlu olmamız için sebepler vardır.”