Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
37.97
Gram Altın
2831.24
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Etnospor etkinliği

FUTBOL gündemden düşmüyor, herkes maçlarla yatıp kalkıyor. Yabancı oyuncularla dolan kulüplerimiz istenilen sonucu alamıyorlar. Avuç dolusu dövizlerimiz boşuna yurt dışına akıtılıyor. Dolayısı ile futbol kalitemiz düşüyor.

Bakıyoruz, kulüplerimizin oyuncularının çoğunluğu yabancı. Yerli gençlerimizin önü tıkanıyor. Çocuklarımız şans bulamıyor. Her alanda olduğu gibi yabancı hayranlığı futbolda da kendini gösteriyor. Ancak başarılı olunamıyor. Demek ki, taşıma su ile değirmen dönmüyor.

ÇÖLDEKİ VAHA GİBİ GELDİ

Bu umutsuzluk ortamında 4. Etnospor Festivali düzenlendi. Dört gün süren festivale 16 ülke katıldı. “Ok, at, güreş tut, at bin” sloganıyla Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen festivale katılım yüksek düzeyde idi. Okçuluk, yağlı güreş, şalvar güreşi, kuşak ve aba güreşleri, mas güreşi, mangala, aşık atma, atlı cirit, kökbözü, atlı okçuluk ve pato başta olmak üzere 12 (oniki) geleneksel spor dalında bine yakın sporcu katıldı.

Etnospor Konfederasyonu başkanı Bilal Erdoğan beyi ve ekibini kutluyoruz. Yabancı sporcuların gündemi meşgul ettiği bir ortamda bu etkinlik çöldeki vaha gibi geldi.

NOT-1: Kulüp yöneticilerimizin demeçleri nezaket ve dostluk cümlelerini içermelidir.

NOT-2: İnece köyü-Erikliman-Giresun karayolunun bitmesi için iki (2) km’lik uzunluk kalmıştır. İlgililerin desteğini bekliyoruz.

NOT-3: Bulancak-İnece köyünde şahsıma ait bahçede (Camii yolu) köyün su borulanı geçmektedir. Borular sık patlıyor, bahçede heyelan tehlikesi vardır. Muhtarımız Reha Ümit Goluoğlu bu problemi çözerse bizi memnun eder.

NOT-4: İstanbul’da Beyazıt-Bahçelievler arasındaki otobüslerde yer bulmak zordur. Sefer ve hat sayıları artırılmalıdır.

SONUÇ: “Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen etkinliğin verimli geçtiğini tespit ettik. Düzenleyenleri kutlarız.”