Dolar (USD)
32.61
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2495.55
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Temmuz 2022

Erdoğan düşmanlığının son kullanma tarihi 2023...

Değerli okurlarım, muhalefetin eksiklerini örtmek için kullandığı, Erdoğan düşmanlığının son kullanma tarihi yaklaşıyor.

Muhalefeti temsil edenler, başarısızlıklarını, esersizliklerini bununla örtemeyecekler. Duyduk duymadık demeyin!!! Cambaza bak cambaza söylemlerinin son kullanma tarihi 2023'tür.

Artık, siyasilerin nasıl muhalefet ettiğine değil... Ülke üzerindeki eserlerine bakılacak... Başarılıysan siyasette var olacaksın kardeşim... Öyle kaybedip kaybedip koltuğa yapışmak yok...

İşte normalleşme işareti...

Efendim, sadece seçimlerin bile zamanında yapılacak olması, Türkiye'de taşların yerli yerine oturmaya başladığını gösteriyor.

Şu yaşadıklarımız Eski Türkiye'de olsaydı, sayısını tahmin edemeyeceğimiz kadar Hükümet düşerdi. Bu da, ülkemizi içine girdiği sarmalda döndürüp döndürüp dururdu.

Siyasi belirsizlikler yüzünden, geçmişte neler çektiğimizi ve neler kaybettiğimizi hatırlayın...

Art niyetler kursaklarda kalıyor...

Hamdolsun... Bugün İktidarla vatandaş arasındaki güven, çoğu sorunun kolayca aşılmasını sağlıyor.

Yapılan anketlerden, milletimizin çoğunluğunun, mevcut sorunların yine İktidar Partisi tarafından çözüleceğine inandığını görüyoruz.

Bir de bu güven, sokaklar üzerinden kötü hesaplar yapanların heveslerini kursaklarında bırakıyor.

Değerli okurlar, muhalefetin mevcut sıkıntıları kullanarak, kolayca iktidara gelme hesapları da kursaklarında kalacak galiba...

Çünkü, belirtiler 2023'ün her açıdan bugünden daha iyi olacağını gösteriyor. Yani seçimlere rahat bir ortamda gideceğiz.