Dolar (USD)
32.24
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2392.34
BIST 100
10247.75
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Mart 2023

​En önemli mesele Vatanın bekası...

Değerli okurlarım, yarın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı sıfatıyla, HDP'ye gidecek.



Kılıçdaroğlu'nun, terör destekçisi bir partiye Cumhurbaşkanı adayı olarak gitmesi... Birde, ziyaretin 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin sene-i devriyesine denk gelmesi, çoğu vatanseveri endişeye sevk edip üzdü.


HDP, yüzlerce Asker ve Polisimizi şehit eden terör örgütüyle arasına mesafe koymadığı sürece, legal bir parti muamelesi görmemelidir. Kim terör destekçisi HDP'ye legal bir parti muamelesi yaparsa... Bu yetmezmiş gibi, birde pazarlık masasına oturursa... Bunları yapanlar, şehitlerin vebalini üzerine almış demektir.


Kulislerde deniliyor ki, HDP, Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için bazı şartlar öne sürecek. Bu şartlarda, terörle mücadelede alınan mesafeyi geriletecek... Hatta bitirecek cinsten...


Birileri ekranlara çıkıp, HDP'yi ve niyetini masumlaştırmaya çalışıyor. Dahası, ayrılık türküleri çığıran bu partiye Bakanlık verilebilir diyor.


Bütün bunlar var ya... Üç beş puan daha fazla oy alabilmek için yapılıyor. Sanki HDP nin oyları alındığında, seçim garantiymiş gibi görülüyor.


Galiba birileri, yerel seçimlerle genel seçimleri karıştırıyor. Hani, 2019'da bu birliktilikle bazı yerler alındı ya... Şimdide öyle olacak diye düşünülüyor.


Ama bu millet, onlar gibi düşünmez. Çünkü, milletimiz için en önemli mesele Vatanın bekasıdır.