Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.90
Gram Altın
2442.18
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Şubat 2022

Dünyayı kuşatan WEF mezunları

Yönetmenliğini Steven Soderbergh'in yaptığı, senaryosunu(yerseniz) ScottBurns’un yazdığı 2011 yapımı “Salgın” filminin gerçeği iki yıldır tüm dünyada canlı örnekleriyle çekildi.

190 ülkede hükümetlerin sokağa çıkma yasağını, sosyal mesafeyi, maske zorunluluğunu ve aşılamayı uygulamak için nasıl birlikte hareket edebildiklerini hiç merak ettiniz mi? Birazdan nedenini anlatacağım.

Diğer taraftan aşılar, 6 aylık bebeklerden 65 yaş ve üstü yetişkinlere kadar tüm insanlar üzerinde denendi. Veriler toplandı. CDC çıkıp açıkça PCR testi ile elde edilen DNA örneklerinin laboratuvarda bulunma olasılığının yüzde 10 olduğunu söylüyor.

Yani DNA’larınız elimizde demeye getiriyorlar. FDA yönetici de çıkıp ilaçların onaylanması için bize rüşvet verdiler diyor. Anlayacağınız bazı itiraflar gelmeye başladı.

Covid bahanesiyle yapılan hukuksuzluklarla mücadele eden avukatlardanReinerFullmich, “Hükümetlerimizin artık bizim hükümetlerimiz olmadığını, 1992'den beri Genç Küresel Liderler yetiştiren WEF tarafından devralındığını” söylüyor.

Alman ekonomist ve gazeteci ErnstWolff da “Genç Küresel Liderler” programına dahil edilen liderlerin birçoğunun, özelikle salgın döneminde tüm kısıtlamaları itiraz etmeden yürütmeye koyduklarını dile getiriyor.

Açıkçası tam da bu sebeple seçildiklerini söyleyebiliriz.Çünkü eski ulus devletlerin büyük ölçüde modasının geçtiğini söylüyorlar. Bu yüzdendir ki yeni bir küresel hükümet biçimi oluşturmak için böyle bir planlama yapıldı.

Yarının Küresel Liderleri programının başlangıç yılı olarak 1992'nin seçilmesi de tesadüf değildi. Gündem 21'in ve sürdürülebilir kalkınmanın dünyaya yayıldığı yıl aynı yıldı. Dolayısıyla dünyanın yeni gündemi aynı zamanda yeni bir lider türü gerektiriyordu.

KlausSchwab da okulunu tam da bu planlama doğrultusunda kurdu.Schwab’in Henry Kissinger'ın akıl hocası olduğunu hatırlatırım.

Bakalım WEF’in okulundan kimler mezun olmuş.Bill Gates (Microsoft), Rockefeller Vakfı CEO'su RajivShah, Angela Merkel, TonyBlair, Nicolas Sarkozy, EmanuelMacron, ViktorOrban (Macaristan Başbakanı) SebastianKurz. (Avusturya Şansölyesi)

JeffBezos (Amazon), JackMa (Alibaba), Peter Thiel (PayPal, Palantir), Leonardo DiCaprio, Mark Zuckerberg (Meta), SergeiBrin ve LarryPage (Google), ElonMusk (Tesla, Space X, StarLink), Jimmy Wales. (Wikipedia)StéphaneBancel (Moderna CEO'su), JeremyHoward (Herkes için Maskeler’in kurucusu) ve daha niceleri…

Buradaki hedef şu; küresel ekonomilerin çöküşü yoluyla "geleceği şekillendirmek" ve Küresel Ekonomik Güvenlik ve İyileşme Yasası aracılığıyla "Büyük Sıfırlama”yı gerçekleştirmek ve dünyayı yeniden inşa etmek.

Salgın bahanesiyle medeniyete karşı yapılan bu saldırıya karşın dünyanın farklı ülkelerinin mahkemelerinden itirazlar da gelmiyor değil.

Örneğin Portekiz mahkemesi kararına göre gerçek covidölümleri sadece yüzde 0,9 civarında. Yani hafif bir grip nedeniyle pandemi durumu kasten ilan edildi.

Peru'da üç hâkimden oluşan bir mahkeme, COVID-19 salgınının Bill Gates, George Soros ve Rockefeller tarafından çıkarıldığına karar verdi mesela.

İtalya’nın cesur milletvekilleri, Bill Gates, Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından “insanlığa karşı suçlardan” yargılanmalıdır” diyerek meclise baskı yaptılar. Bizde tek bir örneği yok. İstisnasız hepsi itaat etti.

Belçikalı sağlık uzmanları mesela DSÖ'ye soruşturma çağrısında bulundular.

Almanya eyalet anayasa mahkemesi covid kurallarını anayasaya aykırı ilan etti. Saksonya-Anhalt sonbahardan itibaren korona kurallarının önemli kısımlarını anayasaya aykırı ilan etmişti.

Weimar Bölge Mahkemesi ise hiçbir zaman gerçek bir pandemik acil durum olmadı dedi. Portekiz temyiz mahkemesi PCR testlerini güvenilmez buldu ve karantinayı kaldırdı.

Yani onların WEF’i varsa bizim de vicdanlı, cesur ve özgür insanlarımız var.