Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2499.25
BIST 100
9456.51
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Cumhurbaşkanımızın sağlığı

Sol bir TV kanalında programa çıkan bir halk sağlığı Prof.u Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı hakkında ileri geri konuşmuş.

Bir defa Cumhurbaşkanımızın yoğun mesai içerisinde olduğu, sürekli çalıştığı ve olağanüstü faaliyette bulunduğu göz önüne alınırsa uykusuzluk ve yorgunluk çekmesi her halde normal kabul edilir. O da artık yaşı 70’e yaklaşmış bir insandır. Bu yüzden çıktığı sayısız programlardan birinde hafifçe ve kısa süreli uyuklaması gayet insani bir reflekstir ve normaldir. Ancak bunu hemen bir hastalıkla tarif etmek hem iftiradır hem de doğru olsa bile tıp ahlakına, etiğe sığmayan çirkin yakıştırmadır.

Zaten TV görüntüsü ile teşhis koymak bir hekime yakışmaz. Diyelim teşhis koydunuz bunu kamuoyuna açıklamak bir başka vahim yanlıştır. Hele bu devletimizin bir numaralı kişisi ise yanlışın boyutları daha da büyüyecektir.

Yani nereden bakarsanız bakın yanlış ve çirkin bir durumla karşı karşıyayız. Bunu yayınlayan, sitelerine alan gazete ve diğer medya kuruluşlarını bir hekim olarak kınıyorum.

Son olarak şunu söylemek istiyorum: Sayın Cumhurbaşkanımız sağlıklıdır ve tüm gücüyle ülkemiz, milletimiz ve dünya mazlumları için yoğun gayret içindedir.

Kendisine uzun, hayırlı ve sağlıklı ömür diliyoruz.