Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.82
Gram Altın
2435.27
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Cumhurbaşkanımız hasta mı?

Son zamanlarda Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında başta FETÖ’cüler olmak üzere bazı mahfiller hasta olduğuna dair yazı ve paylaşımlarda bulunmaktadırlar. Daha önce çoğu iyi niyetli olmayan bu kişilere cevap vermiştim. Yine gazetemiz yazarlarından, 40 yıllık deneyimli bir hekim olan Dr. Ali Akben dostumuz da ikna edici argümanlarla bu konuyu işledi. Merak edenler internetten bulabilir.

Benim bugün alıntı yapacağım tecrübeli gazeteci Mehmet Barlas.10 EylüldeSabah’taki köşesinde şunları yazdı:

“Bütün insanlar aynı değildir. Bazıları üretmeyi, bazıları tüketmeyi sever. Bazı insanlar çalışkandır, bazıları da dinlenmeyi tercih eder. Bu farklar tabii ki bizi yönetenler ve devlet sorumluları söz konusu olduğu zaman önem kazanıyor.

Çalışmayı sevmeyen bir devlet görevlisi, devleti de aşağı çeker. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 Eylül'de Amerika Birleşik Devletleri'ne gideceği açıklandı.

Erdoğan burada hem Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşacak, hem diğer devlet temsilcileriyle ikili görüşmelerde bulunacak, hem de inşaatı biten Türkevi'nin açılışını yapacak.

Baktığınız zaman Erdoğan'ı bazen Rize'de, bazen İzmir'de, bazen Ankara'da, bazen İran'da, bazen Azerbaycan'da ya da Karadeniz'de, Akdeniz'de görüyorsunuz. Ve hiç merak etmiyor musunuz, bu adam yorulmaz mı, uykusu kaç saattir? Ne kadar dinlenmek iyi gelir, hiç tatil yapmadan ne kadar çalışılabilir?”

“Kısacası herkesin çalışkan, üretken olmasını beklemeyelim. Tayyip Erdoğan istisnai bir olay. Bu kadar çalışkanı az bulunur.”

“Bu coğrafyada mutlaka herkese örnek olacak kadar çalışkan kişileri bulup devleti onlara teslim etmeliyiz.”

***

Bu yazıdan sonra Kahramanmaraş’a, Bosna’ya gitti. Yani yine oldukça faal ve çaba içerisindeydi.

Evet, Cumhurbaşkanımız enerji dolu, çalışkan ve gayretlidir. Kıymetini bilelim. Onun gösterdiği bazı belirtiler hastalıktan değil olsa olsa çok yoğun çalışmasından ve üzerindeki yükün ağırlığından dolayı yorgunluktan ileri gelmektedir.