Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2494.85
BIST 100
9689
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Eylül 2021

CHP'li Belediyeden Yaşlılara vefasızlık...

Kıymetli okurlarım, bu haftaki Söyleyeceklerimiz Var Programını, İzmir Basmane Fuar Alanından gerçekleştirdik. Programa, AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Ali Aslan konuk oldu.

Konuğumla, programda konuştuklarımıza geçmeden önce, Fuarda Yaşlılara yapılan bir vefasızlığı sizinle paylaşmak istiyorum.

Efendim, program sonrası, Ali Başkanla birlikte bazı stantları ziyaret ettik. Bu ziyaretler esnasında bir amcamız, bize yaklaşarak şunları söyledi:

-"Biz, 65 yaş üstü kartınızla, her yere ücretsiz giriyoruz. Fakat, buraya giremedik. Giriş ücretini, kent kartla ödemek istedim. Onada izin vermediler... Benden, iki lira kart ücreti, beş lira giriş ücreti olmak üzere yedi lira aldılar."

Sayın Aslan, amcanın serzenişlerini, yetkililere iletmek için not aldırdı.

Haydi Kemal bey göreve...

Bende, yaşlılara yapılan bu vefasızlık, kısa zamanda giderilsin diye, yazı günümü bir gün öne çekiyor ve CHP Genel Başkanına şu soruları yöneltiyorum:

Sayın Kılıçdaroğlu, partinize mensup belediye başkanlarının Sosyal Belediyecilikten anladıkları bu mu?

Eğer bu değilse, İzmir büyükşehir Belediye Başkanını arayarak, o vefasızlığın ortadan kaldırılması için talimat verecek misiniz?

Size göre, baştacı olarak gördüğümüz yaşlılarımız, Fuar alanına ücretsiz girmeyi hak etmiyorlar mı?

Sizin anlata anlata bitiremediğiniz Sosyal Belediyecilik anlayışı bu mudur?

Bu bilgi ve sorular, büyük ihtimalle Kemal beyin önüne gider... Kemal beyin önüne gitmese bile adamlarının önüne gider... Sorunu öğrendikleri halde çözüm noktasında bir adım atmazlarsa, Yaşlılara onlar da vefasızlık yapmış olurlar.

İzmir'de yapılanlar ikiye katlanmış...

Evet, şimdi Söyleyeceklerimiz Var Programında konuşulanlara geçebiliriz. Bana, bunları tek cümleyle ifade et deseler, AK Parti döneminde İzmir'e yapılanlar, her alanda ikiye katlanmış derim.

Zaten, İl Başkan Vekili ,rakamlarla bunu tek tek ortaya koydu. Her cümlesine, Bizden önce İzmir'e şunlar yapılmış diyerek başladı. Ardından da kendi dönemlerinde yapılanları anlattı.

Bu kafayla olmaz...

Tabii, Sayın Ali Aslan'ın, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Yönetimine eleştirileri de vardı. Örneğin, belediye yönetiminin her sorunu pansuman tedbirlerle geçiştirmeye çalıştığından bahsetti.

Mesela, denizden yayılan koku, dayanılmaz bir hal almış. Sosyal medya üzerinden programa iletilen izleyici görüşlerindde de bu durum öne çıktı. Sorun bu kadar net ortadayken, İzmir Büyükşehir Belediye Yönetimi, konuya kalıcı bir çözüm getirmemiş.

Programın sonunda, bu vizyonla, bu anlayışla olmaz diyen AK Parti İl Başkan Vekili, İzmirlilerin kendilerine bir fırsat vermelerini istedi.