Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Temmuz 2019

CHP, güvenlik korucuları ve PKK

Korucular yıllardır devletin yanında PKK ile çatışmalara giriyorlar. PKK (HDP) yandaşları korucuları; ‘Kürtlere ihanet ediyorlar, devletin işbirlikçisidirler' gibi tanımlamalarla aşağılıyorlar. Güvenlik korucularının terörle değil Kürtlerle savaştığını iddia ediyorlar. Hâlbuki güvenlik korucuları, PKK’nın arkasındaki güçler olan ABD, İsrail ile savaşmaktadır, Kürtlerle değil.

AİHM, Salı günü PKK’lı Selahattin Demirtaş ile ilgili kararını açıklayacak. CHP ve Türk medyasında yine Selahattin güzellemeleri yapılacak. PKK’li Selahattin değerli, korucular ise her zamanki gibi değersiz olacak. Ekrem Bey de bu koroya katılacak. Çünkü İstanbul’u PKK (HDP) desteğiyle aldı.

***

Güvenlik korucusu silah bırakır mı?

Ben bir güvenlik korucusu olsaydım, CHP ve Ekrem Bey yüzünden, silah bile bırakabilirdim.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem Bey;

PKK’li Selahattin Demirtaş’ın neden hapiste olduğunu bilmediğini söyleyecek,

PKK’li Selahattin Demirtaş’ın çizgisini beğenecek,

PKK’li Selahattin Demirtaş’ın yanında olmak istediğini söyleyecek,

Partisi CHP ile PKK (HDP) seçim işbirliği yapacak, seçimlerde ittifak yapacaklar,

Ben de PKK ile savaşıp öleceğim, çocuklarım yetim kalacak, öyle mi?

***

PKK (HDP) desteği ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem Bey;

Bir PKK’lı olan Selahattin Demirtaş’ın, hangi suçtan ve neden yargılandığını bilmiyormuş.

Demek ki; PKK’lı olmak suç değil.

***

Biz, yıllardır PKK’nın ve PKK'lı Selahattin'in çizgisini beğenmediğimiz için, yanında olmadığımız için, Bedel ödüyoruz Ekrem Bey. Biz neden bedel ödeyelim? PKK’lı olmak suç değilse, biz de PKK’lı olalım, biz neden bedel ödüyoruz o zaman Ekrem bey?

***

Güvenlik korucusu da: "PKK’lı Selahattin Demirtaş'ın yanındayım" deyip silah bıraksın mı Ekrem Bey?

Güvenlik Korucusu, sen PKK'lı Selahattin'in yanında olasın diye mi şehit oluyor Ekrem Bey?

***

Kürtler PKK’ya karşı çıkıp bedel öderken,

Güvenlik korucusu PKK ile çatışmalarda şehit olurken,

Muhtarlar (Kürt) PKK’ya karşı çıktığı için şehit edilirken,

Ekrem Bey, siz PKK'lı Demirtaş'ın yanında olacaksınız öyle mi?

***

PKK'ya karşı olan Kürtleri şehit edenleri, PKK'ya gönderen Selahattin ve Selahattin’in ekibi değil mi?

PKK'ya karşı olan Kürtler, sen, Demirtaş'ın yanında olasın diye mi bedel ödüyorlar, Ekrem Bey?

***

Hiç utanmadan, PKK'lı Selahattin Demirtaş'ın yanındayım diyorsunuz.

Demirtaş'ın PKK'ya gönderdiği elemanlar, hep başkalarının çocuklarını öldürüyorlar değil mi?

PKK, sizin çocuğunuzu öldürmediği için mi, PKK'lı Demirtaş'ın yanındasınız Ekrem Bey?

***

PKK'ya karşı olan Kürtler: "Ben de PKK'lı Demirtaş'ın yanındayım" derse,

PKK tarafından öldürülür mü Ekrem Bey?

PKK'ya karşı olan Kürtler, sen, Selahattin Demirtaş'ın yanında olasın diye mi bedel ödüyorlar, Ekrem Bey?

***

PKK'lı Demirtaş'ı ziyaret etmek istediğinizi söylüyorsunuz.

Güvenlik korucuları da PKK’lı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edip: “Biz senin çizgini beğeniyoruz, senin yanındayız” deyip silah bıraksınlar mı Ekrem bey?

***

Biz de PKK benzeri bir terör örgütü kurup, Van’ın bağımsızlığı için kan dökersek, bizim çizgimizi de beğenip, bizim yanımızda da yer alacak mısınız Ekrem Bey?

***

Genelkurmay Başkanı’na gidip, ben Selahattin’in çizgisini beğeniyorum ve yanındayım, siz neden PKK ile savaşıyorsunuz, diyecek misiniz Ekrem Bey?

***

PKK neden bitsin ki?

PKK’ya bedel ödeyenlerin adı bile hatırlanmazken, PKK’ya adam gönderip çocuk öldürtenler el üstünde tutulursa, PKK neden bitsin ki?

***

Yasin Börü, Mevlüt Bengi, Eren Bülbül PKK tarafından şehit edildiler. Ama isimlerini kaç kişi biliyor? Hangi CHP’li bu isimleri biliyor acaba?

***

Trabzonlu çocuğu şehit eden çizgi beğenilir mi Ekrem Bey?

Trabzonlu Eren Bülbül’ü şehit edenleri, PKK’ya gönderen Selahattin Demirtaş’ın çizgisini beğenirsen, ben PKK’ya neden karşı çıkıp bedel ödeyeyim Ekrem Bey?

Dağdaki PKK’nın desteğini alıp, ovadaki PKK’lı Selahattin’in çizgisini beğenme rezaletine girersen, Kürt neden PKK’ya karşı çıkıp bedel ödesin Ekrem bey?

PKK ile seçim (CHP) ittifakı yapıyorsan, güvenlik korucusu neden PKK ile savaşıp ölsün Ekrem Bey?

Bu rezalet değil de nedir Ekrem Bey?

Güvenlik korucusu, muhtar, işçi Selahattin’in çizgisini beğeniyorum derse, PKK tarafından öldürülür mü Ekrem Bey?

Çocuğu PKK’da olan adam, Selahattin’in çizgisini beğenmiyor da sen neden Selahattin’in insan öldürten çizgisini beğeniyorsun Ekrem bey?

Güvenlik korucuları, muhtarlar, bunların kafaları senin kafan kadar çalışmıyor mu Ekrem Bey?

Bunlar Selahattin’in çizgisini beğendiklerini söyleyemeyecek kadar salak mı Ekrem Bey?

Bunlar PKK’li Selahattin’in çizgisini beğenirlerse, neden öldürülsünler Ekrem bey?

En başta PKK’ya karşı olan Kürtler olmak üzere; öğretmenler, askerler, polisler, kadınlar, çocuklar, PKK’lı Selahattin’in çizgisini beğenesin diye mi ölüyorlar, öldürülüyorlar, şehit oluyorlar Ekrem Bey?

Ekrem Bey sen mi, PKK’lı Selahattin’in çizgisini beğenmekle yanlış yapıyorsun yoksa; PKK (Selahattin) çizgisine karşı çıkan korucular, muhtarlar, öğretmenler mi?

PKK’li Selahattin Demirtaş, senin çocuğunu öldürtmediği için mi, Selahattin’in çizgisini beğeniyorsun Ekrem Bey?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi gidip; Habur Sınır Kapısı’nda, PKK’dan gelenleri PKK’ya geri göndermek için, ‘ikna çadırı’ kuracak mı Ekrem Bey? PKK sizden böyle bir talep bekliyor Ekrem Bey?

PKK’dan kaçıp, Selahattin Demirtaş’ın çizgisini beğenmediği için, her gün Habur Sınır Kapısı’nda TSK’ya teslim olan PKK’lılar var Ekrem Bey.

İkna çadırı kurup, çizgisini beğendiğiniz Selahattin’in adamlarını, PKK’ya geri gönderme üzerine projeleriniz var mı Ekrem bey?

PKK’dan kaçıp teslim olmaya gelen PKK elemanlarına: “Oğlum, kızım siz salak mısınız? Biz (CHP) Selahattin’in çizgisini beğeniyoruz, CHP ile PKK (HDP) seçim ittifakı yapıyor, siz PKK’dan kaçıp geliyorsunuz. Derhal geri dönün basitlik yapmayın” demeyi düşünüyor musunuz Ekrem Bey?

PKK’lılar, Selahattin’in çizgisini beğenmeyip, PKK’dan kaçıp geliyorlar da, siz neden PKK’lı Selahattin’in çizgisini beğeniyorsunuz Ekrem Bey?

***

Çocuğu PKK’da olan aileler bile, Selahattin’in çizgisini beğenmeyip, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ona oy vermediler. Siz neden bu kötülüğü memlekete yapıyorsunuz Ekrem Bey?

Ekrem Bey, neden siz ve partiniz CHP, PKK (HDP)’ya kuyruk oluyorsunuz?

***

Ekrem Bey, öncelikle görevinize başlamadan önce; bütün Türkiye’den özür dilemeniz gerekiyordu. Çünkü çizgisini beğendiğiniz adam (Selahattin Demirtaş) ve adamlar, insanımızı öldüren elemanları PKK’ya gönderen adamlar.

***

Tekrar söylüyorum: Ben güvenlik korucusu olsam, silah bırakırdım Ekrem Bey. Ben PKK ile savaşıp öleceğim, çocuklarım yetim kalacak, sen ve partin CHP ise, beni öldürenlerin çizgisini beğeneceksin öyle mi? Ben, sen beni öldürüp çocuklarımı yetim bırakanların çizgisini beğenesin diye mi öleceğim, Ekrem Bey? CHP ile HDP (PKK) işbirliği yapacaksa, ittifak yapacaksa, bana kurşun sıkanlarla işbirliği yapacaksa, ben neden bedel ödeyeyim Ekrem Bey?

***

Size son sözüm Ekrem Bey: Selahattin’in çizgisini beğeniyorsanız, Atatürk’ün çizgisine de bir çizik çekmişsiniz demektir. Selahattin’in çizgisi (planı) Kobani olaylarında başarılı olsaydı, bugün Türkiye harap olmuş, Suriye’den daha beter bir duruma düşmüş olurdu. Hala bunun farkında değil misiniz Ekrem Bey?

***

Ben de PKK’lı olsam, PKK’yı desteklesem, PKK’ya eleman ve para göndersem, PKK’ya siyasi, maddi, manevi, destek versem, ABDullah Öcalan’ın heykelini diksem mesela ya da Türkiye’yi bölüp bir devlet kurmak için, PKK gibi bir terör örgütü kursam, Türkiye ile savaşsam, kan döksem, benim çizgimi de beğenip, benim de yanımda olacak mısınız Ekrem Bey?