Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.89
Gram Altın
2437.59
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 May 2022

Burası Türkiye: Belalı coğrafya'nın kalbi.

Çatışmaların, katliamların, darbelerin ülkesi.

Her dönem farklı şekilde yok edilen, iğdiş edilen gençlik.

Irkçı ve dinci(!) naralar eşliğinde hüküm süren egemen güçler.

Dindarlar ve Kürtlerin üzerinden eksik edilmeyen sopa, şimdide sığınmacılara çevrilmiş durumda. Bu sopayı elinde tutanlar ise bir zamanlar bu ülkeye sığınmış olan başka göçmenler...

Garip bir ayrıştırma hikâyesi: 80 ihtilalinden sonra çeşitli gerekçelerle Elazığ'dan Bursa'ya göç eden bir ailenin Batı Trakya göçmeni olan komşuları tarafından "pis kürtler" denilerek taciz edilmeleri, yâda namaz kılıyor, eşi başörtülü diye bir subayın, "pis mürteci" damgası yemesi.

Ayrıştırma- ırkçılık; Sapıklıktır. Psikolojik bir rahatsızlıktır.

Sonu da yoktur. Nereye kadar ayrıştırma, nereye kadar ırkçılık?

Ayrıştırma ve ırkçılığın kökeni insani değil, şeytanidir.

İlk ırkçı ve ayrıştırmacı, "ben ateşten o topraktan..." diyerek emri ilahiye isyan eden Şeytan Aleyhillanedir.Irkçı ve ayrıştırmacılar şeytan aleyhillanenin askerleridir.

Şimdi gelelim şu Ümit Özdağ'a. O da bir göçmen.

Anavatanı Dağıstan Kumruk, dedesi Abdülhamid Han düşmanı bir İttihatçı, Babası Menderes düşmanı 27 Mayıs darbecisi Kurmay Yüzbaşı Muzaffer Özdağ.Bir zamanlar Rahmetli Türkeş'in sağ kolu.Fakat Türkeş'in bile aşırı bulduğu Nihal ATSIZ ekolünden.Tokyo dönüşünde MHP'yi "Türk-İslam" ülküsüne sapmakla, Arap seviciliğiyle suçlayıp terk ediyor. Bu olaydan sonra "hizipçi -güvenilmez" olarak görülüyor.

Ümit Özdağ; sorsanTürk Milliyetçisi, tıpkı İttihatçı milliyetçi(!) Meral gibi. Siyasi çizgisi; MHP'den ayrılıp İP'e, İP'ten kopup Zafer'e giden bir güzergâh. 2016 yılında Devlet Bahçeli ile olan mücadelesi "Armut dibine düşer" kabilinden. En yakın arkadaşları CIA ajanı FETÖ'cü Enver Altaylı. Enver Altaylı'nın ki ise CIA ajanı Özbek asıllı Ruzi Nazar...

Türkiye-Ermenistan ilişkileri yumuşayınca Ermenistan-Türkiye sınır kapısının isminin "Talat Paşa Sınır Kapısı" olmasını önerecek kadar İttihatçı hayranı. Filistin halkının derdi başından büyük iken "Filistin,Türk Milletinin desteğini istiyorsa Kuzey Kıbrıs'ta bizi desteklemeli” diyor.

Sığınmacılar için "Her soruna politikamız var. Ancak hiçbir politika, sığınmacılar gitmeden hayata geçmez" diyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ısrarla "aday değilim" derken, ısrarla "aday ol destekleyelim" diyor.

Son olarak; Toplumsal mühendisliğe soyunup bir propaganda filmi yayınlattı. Özdağ'ın bu filmi, toplumda korku ve tedirginliğe yol açarak, sığınmacıları hedef tahtasına koydu. Ümit Özdağtoplumda kuantum etkisi yapacak hamleler yapıyor. Hedefi kırılgan toplumsal fay hatları. Sonu nereye varır bilinmez. Son provakasyonu insanlarımızı sığınmacılara karşı agresifleştirebilir.

Devlete karşı yapılan magandalıksa cabası.

SON SÖZ

Ümit Özdağ'a güvenmiyorum. Ayrıca benim milliyetçilikten anladığım şudur. "Milletini ve devletini sev, İslam'la yükselt." Ülke, bu kafalar tarafından yönetilirse, tıpkı ittihatçılardaki gibi paramparça olur."Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye" hayali suya düşer...

Unutmayalım ;"Birlik rahmet,ayrılık azaptır."