Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.03
Gram Altın
2834.72
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Şubat 2017

Bu utanç size yeter

Merhum Erbakan Hoca'nın mirası üzerinden siyaset yapmaya çalışan Saadet Parti'nin yönetici kadrosu utanç verici eylemlerini sürdürüyorlar. Daha önce Darbecilerle bir olup Erbakan Hüku00fbmetini deviren CIA ajanı ve yeni bir dinin kurucusu teröristbaşı Fetullah Gülen'e her türlü desteği veren Saadet kurmayları bu sefer de CHP'ye kucak açtı.


Merhum Erbakan Hocamızın siyasete girdiği günden bu yana her türlü desise ve hilelerle partisini kapattıran ve türlü iftira atan CHP'nin başındaki kişiye plaket veren Saadet yönetimi, Türkiye'deki müslümanların tarihinde kara bir leke olarak yer almışlardır.
Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri başta müslümanlar olarak bu ülkenin tüm değerlerine karşı savaşan CHP'nin başındaki kişiye Erbakan adına plaket vermek kelimenin tam anlamı ile ihanettir.


Akıl melekeleri kontrole muhtaç, müzakere kaabiliyeti mefluç olmuşların verdiği bu plaket, Sayın Erbakan'ın bendeleri olan biz Milli Görüş neferleri için çöpe atılan paslı bir tenekeden başka hiç bir anlam ifade etmez.


Milli Görüş davasının neferi, komutanı, lideri Sayın Erbakan Hocamız'ın aziz hatırası, bu iğdiş edilmiş ezik şahsiyetler ve çeteler tarafından kirletilemez. O aziz hatırayı kirletmeye güçleri yetmeyecektir.


Daha önce Aziz Milli Görüş davasını, asrın casusu, haini ve müşriki Fetullah'ın kurduğu Terör örgütünün emrine sokmaya çalışmaları nasıl davamıza zarar vermemişse, CHP'ye verilen bu teneke de davamıza ve onun manevi önderi Sayın Erbakan'ın aziz hatırasına asla ama asla zarar vermeyecektir.


Uzun süre bu davanın içinde olup da ahir ömürlerinde Fetullah (lanetullahi aleyh) ile din-i mübin İslam'a karşı en şedit en çirkin ve en ahlaksız savaşı yürüten CHP'ye yanaşmaları sadece ama sadece utanç vericidir bizim için.