Dolar (USD)
33.98
Euro (EUR)
37.61
Gram Altın
2728.37
BIST 100
9771.16
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Temmuz 2024

​Bu kez durum çok ciddi

Dünya vahşi kapitalizmin, ABD ve Batı zulmünün kıskacında inim inim inliyor. Yılan gibi, akrep gibi sokup insanların ölümüne neden oluyorlar. Vahşi Batı, gittiği her yerde soykırım yapıyor.

Dün, yüz sene evvel, Ebrehe rolündekiler, Firavunun rolündekiler bizi ve topraklarımızı teslim almaya geldiler. İnsanlarımızı katlettiler. Girdikleri her yeri yakıp yıktılar. Değerlerimiz, kültürümüz ve kutsallarımız barbarların saldırısına uğradı.

Bugün, bazılarının anlamadığı şey şudur: Aşırı Hristiyan Avrupa’nın gözünde Türk demek Müslüman demektir. İster Kürt olalım ister Arap veya Acem. İster Sünni, isterse Şii, onlar açısından bir fark yoktur. Onlardan olmadıkça… Bu böyledir.

Batı’nın genetik kodlarında Türk ve İslam düşmanlığı var. Bize karşı duyulan kin ve öfkenin sebebi de bu. Görünen o ki, Batı düşmanlığı, kin ve öfkesi dünya var oldukça devam edecektir. Merih Demiral’a verilen ceza da böyle bir düşmanlığın, böyle bir kin ve öfkenin tezahürü değil mi? Evet, öyledir.

Bugün de, Batı cephesinde değişen bir şey yoktur. Batı, bize karşı, kendinden olmayanlara karşı hiçbir şekilde tarafsız ve medeni olmamıştır.

Dün, Endülüs’ü yok edenlerin çocuklarının bugün Filistin’e yaptıkları ortada. Dünya böyle bir vahşeti, zulmü ve vahşiliği çok az görmüştür. Yaşanan tam bir Haçlı barbarlığı. Batı başından beri hep barbar ve vahşi olmuştur.

İşte tarihten bir not:

Selanik’te Hıristiyan teba Türk idaresinde beş yüz sene huzur ve güven içinde yaşadı. Onların idaresinde ise Türkler birkaç yıl bile yaşayamamıştır. Batı’nın medeniliği bu. Medeniyeti tek dişi kalmış canavar. Yalan söylemekten utanmıyorlar mı? Utanmıyorlar. Arsız ve azgınlar. İnsaf ve merhameten yoksunlar. İki yüzlüler ayrıca.

Nihai ve asıl hedef Türkiye’dir ve bu kez durum gerçekten çok ciddi..

Sınır boylarımızdan içeri giremeyenler bugün daha kötüsünü ve yıkıcı olanını deniyorlar.

Gençlerimiz ve çocuklarımız üzerinden altın vuruş denemeleri yapılıyor farkında mısınız? Neslimiz, genlerimiz korkunç bir şekilde uyuşturucu bağımlısı haline geliyor.

Değerlerimiz, hayat tarzımız, yaşam biçimimiz, dini ve milli değerlerimiz tehdit altında. Ahlaksızlık, çıplaklık, teşhircilik bendini yıkmış sel misali önüne kaptığını götürüyor.

Affınıza sığınarak şu soruyu sormak istiyorum. Ya şu göbek ve göğüs açmak da ne demek oluyor? Sizce bu insana yakışan bir davranış mı? Bence hayır. Hiçbir dinde bunun yeri yok.

Şu cümle ile konuyu bağlayalım. Dün, deneyip başaramayanlar, sınır boylarımızdan içeri giremeyenler, bugün ahlak ve değerlerimizi yok ederek, dinimizi allak bullak etmeye çalışarak gençlerimiz ve çocuklarımız üzerinden bizi ve ülkemizi teslim almaya kalkıyorlar.

Ey uyumakta olanlar, ey anne ve babalar, bana ne diyenler, mal ve makam derdine düşenler sizler yaklaşmakta olan büyük tehlikenin farkında mısınız?

Bu büyük ateş bütün insanlığı yakar bilesiniz.