Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Haziran 2016

BU HUDUDU KİMLER ÇİZDİ?

Yeryüzü mescit...

" Zaman bendedir ve mekan bana emanettir."

Alemlere rahmet olarak gönderilen Resulullah'ın (sav) davası.

Yaratılışın gayesi, iman ve küfür mücadelesi

"Vatan" kavramı 19.yüzyılda Milliyetçilik akımıyla sosyal hayatımıza girdi."Vatan"dan kasıt, bütün Osmanlı toprakları olsa da "Cihan Hakimiyeti" düşüncesini kısıtlayan bir süreç de başlamış oldu. Daha sonra 28 Ocak 1920'de Misak-ı Millu00ee ile " vatan" daha da küçültülmüş, Anadolu ile sınırlandırılmıştır. Ne var ki bu sınır da gerçekleştirilememiş, Musul, Kerkük "vatan" sınırlarının dışında bırakılmıştır. Şimdilerde ise şu andaki sınırları da değiştirmek için şer odakları boş durmuyorlar.

Haçlı dünyası, dün hangi gerekçelerle üzerimize saldırdılarsa bugün de aynı gerekçelerle saldırıyorlar.

"Cihan Hakimiyeti Mefku00fbresi" varlık sebebimizdir. Bu inanç, toplumu diri ve zinde tutmuştur.

Alparslan, Malazgirt'e bunun için geldi. Atını denize süren Fatih, İstanbul'dan daha ötelere ulaşmak istedi.Nizamı u00c2lem idi ( dünyada adaleti sağlamak) davası.

Küfür ehli, kavmiyetçiliği ateşledi. Müslüman zihinlere, zehri bal şerbeti adıyla sundu, sınırlar çiz/dir/di, mücahit bir milleti bu sınırlara hapsetti, kendi güvenliğini garentiye almak için cihat fikrini söküp atmak istedi. Terörle cihadı aynı kefeye koyarak İslam'ın gücünü kırmaktı bütün çabası...

Cihada düşman "mücahitler" peydahladı, "diyalogcu", "nizama adanmış ruhlar", "ışık süvarileri", "muhabbet fedaileri" vs. koydu, adını.

İhanet şebekesi, çağdaş haşaşu00eeler, küfre müşfik; inanana zalim...

Meyhanelerde meze etti, mukeddesatı, mahremiyeti alenileştirdi, kaset kumpaslarıyla... Millet ve ümmeti sırtından hançerledi.

Ebu Cehil'in sofrasında tıkındılar, onun kılıcını salladılar. Otorite bellediler zalimleri

Cihadı terörle eş tutup kavramları iğdiş etmeye yöneldiler. Cihadsız bir İslam tasarladılar; "yeni islam", Kur'an'sız, Muhammed'siz, cihatsız... Kafirlerin de cennetlik yapıldığı, zinanın cinsel özgürlük sayıldığı bir "islam."

"İbrahimu00ee" etiketi altında biraz Yahudilik, biraz Hristiyanlık biraz da İslam karışımı bir "İslam"; bir çeşit, yeni "Sihizm"...

Adına "İslam" ekledikleri DEAŞ, Hizbullah benzeri terör örgütlerine dinu00ee ve kültürel mekanları imha ettirdiler.

Paralel Devlet Yapılanmasını (PDY), PKK ve Ulusalcıları, yalın kılıç meydana sürdüler.

"Acar Abi" Kabalaist Putin, MİT tırlarını durduran Paralel'in yeni sözcüsü, kurmay heyetinden. Türkiye'nin "İslamlaştığını" iddia ederek zinde güçleri tetiklemeye yeltendi.

Terör örgütünün beslemesi güruh, Moskof kapılarına yüzünü sürüp ihanet direktiflerini aldı. Moskova'da temsilcilik açtı.

Evet, dünyada gözümüz, zamana ve mekana sözümüz var. Yanı başımızda, kapımızın önünde cereyan eden olaylara kayıtsız kalamayız. Dünyanın öbür ucundan gelip bize racon kesemeye kalkanlara müsaade edemeyiz.

Üstat merhum Necip Fazıl Kısakürek'in ifadesiyle :" Zaman bendedir ve mekan bana emanettir" dava anlayışına sahip bir millet, tarihu00ee yürüyüşüne devam ediyor.

Nerede bir zalim varsa onun hasmıyız, nerede bir mazlum varsa onun da dostuyuz.

Biz, Bağdatlıyız, Şamlıyız, Kudüslüyüz, Arakanlıyız, Bosnalıyız, Kahireliyiz, Doğu Türkistanlıyız, Bayırbucaklıyız, çünkü biz Anadoluyuz.

Biz, Filistinliyiz, Muhammed Durra'yız. Biz, Rabiatüladaviye'de şehit düşen Esma Biltaci'yiz.

Adalet, herkesin sığınağıdır. Öldürme değil, yaşatma; imha değil, ihya şiarımızdır.

Nizamı u00c2lem varlık sebebimizdir. Bundan dolayı, Wilson Prensiplerinden olan Misakımillu00eeyi reddediyoruz.

Teröristin elini öpen, milletin parasıyla millete ihanet eden, canlı bomba olup onlarca vatandaşı katleden canu00ee için taziye çadırı kurup katilden kahraman çıkarmaya çalışan terör yandaşları, bunun hesabını verecekler.

"Ne kadar terör, o kadar muhalefet" zihniyetindekiler de kaybetmeye mahkum.

" Gerek yaya olarak, gerek binek üzerinde[259] Allah yolunda sefere çıkın. Mallarınızla, canlarınızla Allah yolunda cihad edin. Eğer bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır." Tevbe /41

Yeryüzü mescit...