Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2491.51
BIST 100
9481.2
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

30 Ocak 2017

Biz tökezlersek\u2026

Küresel baronları ALGI operasyonlarının tek bir amacı vardır.

Müslümanları yok etmek!

Bunu büyük oranda gerçekleştirmiş durumdalar.

An itibariyle bizler kendi içimizdeki kavgalarla uğraşırken dünya ilerlemeye, teknoloji gelişmeye, medeniyet yürümeye devam ediyor.

Müslümanlarsa kendi iç meseleleri, varlık mücadeleleri ve ekonomik sorunlarla uğraşarak sürekli zaman kaybediyor.

LİBYA

Dünyanın Petrol ZENGİNİ ülkelerinin başında gelir. Dış borcu olmayan nadir ülkelerden biridir. 50 yıl Kaddafi'nin demir yumruğuyla yönetildi. Sonunda da Kaddafi'yi Batılılar'ın EMRİYLE kendi halkına öldüttüler.

Şimdilerde baskı rejiminin uygulandığı ülkede dolar almış başını gidiyor. Gıda sorunlu, ilaç sorunu her geçen gün büyüyor. Hadi bunları geçtim. İnsanlar sokağa dahi çıkamıyor. "Akrabaya gidelim, gece 11'de döneriz." bu bizim için çok normal gözükse de onlar için imkansız bir şey. Çünkü akşam saatlerinde silahlar patlamaya başlıyor. O silahları kimlere patlattırdıkları bilinse de müdahale edilemiyor. Çünkü İŞ İŞTEN GEÇMİŞ.

IRAK

Müslüman bir ülke. Aynı zamanda da petrol zengini. Bu zenginliği kendisi kullanamıyor maalesef. İngilizler ve ABD'liler olmadan kendi petrollerini satamıyorlar. Üstelik ülkeleri mezhep savaşları ve etnik ayrılıklar yüzünden paramparça oldu

SURİYE

Mezhebi farklı olsada Müslüman bir ülke. Hem toprağı zengin hem de toprağın altındaki doğal kaynakları.

Paramparça oldu.

AFRİKA

Onlarca ülke paramparça.

İçinde "İslam" geçen örgütler eliyle yapıyorlar bunu. O "İslam" ifadesini de yine bu KÜRESEL ALGI MİMARLARI itinayla yerleştirdiler bu terör örgütünün içine.

Müslüman ülkeler bütün bu zorluklarla uğraşıyor ya! AZINLIK olarak yaşadıkları ülkelerde yaşamaya çalışan Müslümanlar'ın durumu daha da vahim.

Avrupa'da dinin gereği olan namaz, tesettür gibi temel konularda bile yasak uygulanıyor. Camiler her gün saldırı altında.

Doğuda ise işler daha da kötü. Rohingya'lı Müslümanlar Myanmar'da büyük baskı altında.

İyi düşünün lütfen, anlamaya çalışın, kendinizi onların yerine koymaya çalışınu2026

Çocuk yapmaları, sigortalı bir işte çalışmaları, eğitim görmeleri hatta okuma yazma öğrenmeleri yasak.

Doğuda ve batıda bu yasaklar hep bir kılıfa sığdırılmış ama çok açık görünüyor ki asıl amaç o kılıfların çok dışında. Tıpkı Gezi ihanetinde "meselenin ağaç olmaması" gibiu2026

İslam coğrafyasının tek dayanağı Türkiyeu2026 Selçuklu medeniyeti ile başlayıp Osmanlı ile büyüyen ve Türkiye Cumhuriyeti ile devam eden kökleri çok ama çok derinlerde olan uygarlığımız İslam dünyasına UMUT olmaya devam ediyor. Halen Libya'da, Tunus'ta, Fas'ta, Suriye'de, Irak'ta, Arakan'da, Moro'da, Filistin'de "Türkler gelecek bizi kurtaracak" düşüncesi taptaze zihinlerde.

Eğer biz yönetim sistemi olarak, ekonomi olarak, siyaset olarak, teknoloji olarak geride kalırsak KÜRESEL ALGI BARONLARI, kurtarıcı olan Türkiye'nin yerine direkt olarak ABD'yi, Fransa'yı, İngiltere'yi, İsrail'i koyuverecek.

Bizde de Feto ihanetleri, PKK hainleri ve diğer tüm hainlerin ülkemizi bölmek için gösterdikleri çabalar başarılı olsaydı kurtarıcı olarak önümüze sunulacak bu seçeneklerden tercih edilen ilk geldiğinde ne yapacaklardı dersiniz?