Dolar (USD)
34.18
Euro (EUR)
38.14
Gram Altın
2923.75
BIST 100
9771.1
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Eylül 2024

Biri şu katirleri durdursun...

Değerli okurlarım, katil siyonistlerin 7 Ekimden bu yana yaptığı zulüm çizmeyi fersah fersah aştı.

İnanın bu aşağılıkların işlediği vahşeti, canavarlar bile işlemez... Klavyenin başına oturduğumda, yapılan zulümle, bu zulmü yapanları tarif edecek kelime bulamıyorum.

Yapılan katliam bu kadar vahim yani... İşte bu vahim duruma dünyanın efendileri "dur" demiyorlar. Çünkü dökülen Müslümanların kanıdır.

Yalnız burada gözden kaçırılan bir konu var. O da: Siyonist zalimler, masum insanları katlederek, hem kendi sonlarını, hem de destekçilerinin sonlarını hazırlıyorlar.

Konuyla ilgili şunu söyleyebilirim: Siyonistlerin yaptığı soykırımda kimin zerre miktarı katkısı varsa, onlar için önümüzdeki zamanlar kolay geçmeyecektir.

Bunu nereden mi çıkarıyorum? Allah'ın ilahi adaletinin her zaman tecelli ettiğini bilmemden dolayı...

O yüzden, birileri bu katilleri hemen durdursun... Yoksa her geçen gün, zalimlerle destekçilerinin aleyhine işliyor.

Unutulmasın ki... 2020 lerin başında, gözle görülmeyen bir virüs, dünyayı hallaç pamuğu gibi yere serdi. Buradan uyarıyorum... Yarın da benzeri bir durumla karşılaşılabilinir.

Evet şu anda katil siyonistler, destekçilerinden aldığı güçle, başkalarının tarlasına giren azgın Boğalar gibi sağa sola saldırıyor olabilirler.

Bir gün gelir... Ve Tarlanın Sahibi (ALLAH) o azgın Boğalara hak ettiği cezayı verir. Ben bunun çok uzakta olmadığını düşünenlerdenim.