Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2308.47
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

16 Aralık 2021

​Bir itaat eğitimi olarak Covid-19

Bu hafta size ilginç bir mailden bahsedeceğim. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra hayatta kalan Polonyalı Yahudi bir anne babanın çocuğu olan Henry Makow, Siyonist geçmişini inkâr ederek Siyonizm’e savaş açan nadir Yahudilerden biri.

Uzun zamandır yazdığı kitaplarla ve makalelerle küreselci baronlarla mücadele ediyor. Haliyle temas ettiği konular ve yayınladığı belgeler de bazı çevreleri rahatsız ediyor.

Geçenlerde yazdığı rahatsız edici bir yazıdan sonra kendisine cevap niteliğinde bir mail geliyor. Rothschild ailesi tarafından gönderildiğini düşündüğü maili yayımlamamda bir sakınca görmediğini söyledi.

Gerçekten öyle mi değil mi emin değilim ancak Henry, Jacop R. (Jacob Rothschild) imzalı gönderilen bu cevaptan kesinlikle emin olduğunu ifade ediyor. Ben, gelen bu yorumu kısaca özet geçeyim kararı siz verin.

“Doğrudan veya dolaylı olarak ailemin kontrolü altındaki kurumların başındaki kişilerin hiçbiri ne düşündüğünüzü veya söylediğinizi umursamıyor. Dünyanın en büyük finansını, aynı zamanda hükümetlerinizi, büyük medya ağlarını, gezegendeki çoğu işi ve hatta banka hesaplarınızdaki parayı kontrol ediyoruz. Bunlar değiştiremeyeceğiniz gerçekler.

“…İktidardaki insanların kitleleri yanıltması, özellikle de sizin türünüzü reddeden ve onlara zulmedenleri yanıltması ve kontrol etmesi konusunda ahlaki kaygılarınız varsa, bu sizin sorununuzdur, bizim değil.”

“50 ila 100 yıl önceden plan yapıyoruz ve daha çok endişe duyduğumuz şey, korktuğumuz şeylerin gelecekte meydana gelmemesini sağlamaktır. …kendi milletlerimizin insanlarını kontrol etmemiz, gaspı durdurmamız gerektiği gibi. …aşırı tüketim ve aşırı üreme gelecekte büyük bir sorun haline gelmesinler diye…”

“Omuzlarımıza yüklediğimiz yükü anlayacağınızdan şüpheliyim. Sınırların ve ulusal kısıtlamaların yerini alacak yeni bir dünya yönetişimi düzenine yönelik planların yürütülmesinde, dünyanın önde gelen ailelerinin yanı sıra İngiliz Kraliyeti ve Vatikan da dahil olmak üzere tüm devlet başkanlarıyla son derece sıkı çalıştık.”

"Totaliter" ve "komünist" dediğiniz bu sorunları çözmek için kullandığımız yöntemler sizi endişelendiriyor. Bizim için bunlar sadece 'gerçek', 'özgürlük' ve 'adalet' kelimeleri gibi soyut kelimelerdir ve herhangi bir krizde insanlar esas olarak duygulara göre hareket ederler, gerçek olgulara, eleştirel düşünceye ve akla göre değil. “

Sorunu kurarız ve çözümlerini sağlarız. 20. yüzyıla hükmeden gerçek ve akıl değildir. Psikolojinin kullanılmasıdır ve tam da bu yüzden entelektüel ve gazetecilik becerilerinize rağmen gerçek bir gücünüz yoktur.”

“Yeni düzenimize girerken birçok değişiklik yapılması gerekiyor. Birçok atama yapılması gerekti ve yazılarınızın önerdiği gibi hepsi Yahudi değil, ancak daha fazlasının olmasını ve Francis'in daha fazla Yahudi olmasını isterdim.”

“Bu aşıların insan sürüsünü yok etmek veya zayıflatmak için kullanıldığına dair komplo teorilerine giriyorsun. Bunun insanları korkutup uyandıracağını mı sanıyorsun?”

“…Yeni Dünya Düzeni için “herkesin aşılanması gerektiğini” söylediğimizde, sizin görmediğiniz şey şu ki; “eşitlik”.

Desteklediğimiz tüm komünist uluslarda, bu yeni düzende istenen ve planlanan “düzeyleme” için “eşitlik” için, insanların ihtiyaç ve isteklerinin aynı olması için herkesin aynı emirlere uyma konusunda psikolojik olarak eğitilmesi gerekir…”

“Grip ya da nezle olmadıkça, hapşırma ya da öksürme olmadıkça maskeler virüs için elbette hiçbir işe yaramaz. Ancak, önemli olan yukarıdan aşağıya emirlerimize itaat ve uyumdur, “herkesin” hükümet emrine veya emrine tabi bir kıyafet giymesi önemlidir. Birlik, uygunluk, itaat ve hepsinden önemlisi “eşitlik” duygusu aşılamakla ilgilidir.”

“…Yeni Dünya Düzeni için çok daha derin ve kalıcı bir uyuma ihtiyacımız vardır.”

“Hükümetlerimiz “herkesi” aşı olmaya ikna etmede veya zorlamada başarılıysa, aşılarda ne olduğu önemli değil. Önemli olan uygunluk, boyun eğme ve yerleşik “eşitlik” duygusudur…”

“İnsanlar, “eşit” olabilmek için bu tür aşıların kendi bedenlerine ve çocuklarına girmesine izin verirlerse, onların zenginliklerine, kaynak kullanımlarına ve yaşam biçimlerine kesinlikle itiraz edilmeyecektir.”

Mektubun yorumunu size bırakıyorum. Ancak şu kadarını söyleyeyim, covid süreci, psikolojik olarak insanların yeni dünya düzenine uyumunu sağlama süreciydi. Bir itaat eğitiminden geçiyor insanlar.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan