Dolar (USD)
32.31
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2291.98
BIST 100
9051.28
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Haziran 2021

Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu düşmanlığının hakikati

İslam düşmanları ve fesat şebekeleri Müslümanlara ait sağlam hiçbir yapıyı sevmezler. Sağlam aile, sağlam eğitim, sağlam iman, sağlam ihlâs ve uhuvvet, sağlam dayanışma v.s. Bize ait sağlam ne var ise temellerinden sarsılıp, yıkılmasını isterler… Sağlam her yapı İslam düşmanlarını ve münafıkları kudurtur… İşte münafık FETÖ bile sağlam olan her ne var ise peşine düştü; parazit gibi değdiği yeri bozdu; sağlam polis, sağlam asker, sağlam aile, sağlam siyasetçi, sağlam düşünür bırakmadı. FETÖ’nün kucağına düşmeyenler ise ecdadın sağlam çocukları olarak kaldı, vatana millete hizmet ediyorlar ve imanlarına leke bulaşmadı!

Bu dinsiz ve fesat şebekeleri Müslüman’a faydası olan her şeye düşmandırlar; güneşten, yağmurdan, gölgeden fayda veren illimden bile rahatsızlar... Onlar için Müslüman sanayici olmasın, düşünür olmasın, sanatçı olmasın hele mümkünse İHA ve SİHA kısaca Türkiye’yi süper lige taşıyacak hiçbir şey yapmasın. Bu hainliklerinde o kadar ileri gittiler ki; Müslüman’a özgürlük sağlayan demokrasiden ve sandıktan bile nefret eder duruma geldiler… Şimdi bu dinsiz ve fesat şebekeleri memleketimize aslanlar gibi hizmet eden başta yiğit Erdoğan’ı ve onun vefalı dostu Binali Beyi ve hizmetine karasevdalı Süleyman Soylu’yu sevemezler, çılgınca düşman olurlar… Dünyanın küresel alçakları, ruhu satılmış kukla bir yerde, bir mafya ağzı vasıtasıyla çamur sıçratırlar… Oralardan buralara çirkef sıçratılmaya devam edecektir ama şuurlu milletimiz her şeyin farkında…

Evet, Türkiye’nin makûs talihini değiştiren Ak Partisinin düşmanları sağlam hiçbir kişilikten razı değiller, ölümüne nefret ediyorlar. Binali Beyin dostluğu en kara günlerde Erdoğan’a gölge oldu. O karanlık günlerde, Süleyman Soylu ise İçişleri Bakanlığını öyle bir çalıştırdı ki; kancık teröristlerin dağda nefes almalarını bile işitir duruma gelerek, kartal pençesini geçirdiler... Bir devlet başkanının Binali Bey gibi güvenilir dostları ve Soylu gibi cevval ve puştların soyunu – sopunu temizleyen İçişleri Bakanı var ise elbette başarılar çılgıncasına devam eder... Gövde temiz, bağırsaklar temiz birde sırtını dayayacağın sağlam bir duvar var ise gerisi fasa fiso ve de düşman nedir ki?

Evet, dostluğu sağlam olandan, 24 saat çalışandan, hudut boylarında dolaşandan rahatsız oluyorlar… Alışmışlar arzu ve isteklerine göre hareket eden ve üretmeyen, var olanı ise kendileri tarafından talan edilmesine göz yuman vekile, bakana, başbakana... 70 sente muhtaç edilmiş, gaz lambasına ve ocağına esir edilmiş ve bile bile yokluk çektirilmiş eski Türkiye’ye hâkim olmak onlar için çok daha kolaydı. Şimdi havada ebabil kuşlarıyla uçanı kaçanı vuran bir Türkiye var. Üzeri betonlarla kapatılmış kuyuları açıp, petrolü millete sunan öz devlet var. Felçli ve yatalak Türkiye’nin hantal gövdesinin her tarafına sinir ve damar ağları gibi yollar, tüneller, köprüler döşeyerek ayağa kalkmasını ve maraton koşusuna katılmasını sağlayan gerçek bir Cumhurbaşkanı var. Ve zındıkların bu aralar topa tuttuğu gözüne uyku girmeyen, çat orada – çat burada, hudutta askerle beraber düşman gözetleyen bir gerçek soylu, PKK ve kirli yapıların korkulu rüyası, çalışkan vatan evladı İçişleri Bakanımız var. Birde dostluğuna, Müslümanlığına ihanet bulaştırmamış topal babanın sağlam karakterli oğlu Binali Bey var… Hain şebekeler, çalışkan ve üreten ve de sadakati ön planda tutan kişileri temsilen bu iki güzel insana düşmanlar ve iftiralar ile saldırıyorlar… Elbette öyle bir Cumhurbaşkanının böyle yiğit dostları sevilemezler! Onlar sevmesinler, bizler seveceğiz ve sevmeğe devam edeceğiz, yeter ki gâvurun oyununa gelip, bizi hayal kırıklığına uğratmasınlar… Allah, Erdoğan’dan ve Binali Bey gibi dostlardan ve Soylu gibi çalışkanlardan razı olsun.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan