Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2831.72
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Bi̇lge Donuk ve Dekanlik

OCAK 2019 tarihinde İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden dekanlığından ayrıldım. Kurucusu olduğum ve idareciliğini yaptığım bu kurumda çok güzel ortamda görev yaptım.

Yardımcılıklarımı Prof. Dr. Bilge Donuk ve Prof. Dr. Ayşe Türksoy yaptılar. Bu iki saygıdeğer mesai arkadaşlarımdan ve diğer öğretim üyelerinden, idari personelden büyük destek gördüm. Hepsinden razıyım.

Dekan yardımcılığımı yapan Prof. Dr. Bilge Donuk hasletleri üst düzeyde olan bir kişidir. Bugün bu makama getirilmesi son derece isabetli olmuştur. Donuk sporun değişik alanlarında bilimsel ve pratik çalışmalar gerçekleştirmiştir. Kendisi akademik ve spor camiasında haklı bir tanınmışlığa sahiptir.

Prof. Dr. Bilge Donuk uyumlu ve olumlu bir kişiliğe sahiptir. Kendisi Prof. Dr. A. Kadir Donuk’un evladıdır ve genetik akademik mirasa sahiptir. Rektörümüz Prof. Dr. Nuri Aydın çalışkan ve becerikli bir mesai arkadaşı kazanmıştır. Dr. Donuk’a başarılar diliyorum.

Not-1: Futbolda antrenörler yerli; oyuncuların çoğu yabancı, yaşlı ve öğretici nitelikte değildir.

Not-2: Kulüplerin çok miktarda döviz harcayıp yabancı oyuncu almasını onaylamıyoruz. Onun yerine yerli gençlere öncelik verilmesini diliyoruz.

Not-3: Yazarlığını bendenizin yaptığı “GURBETTEKİ TIBBİYELİ GÖZÜ İLE İNECE KÖYÜ” adlı kitabım yayımlanmıştır. Dostlarımıza ve hemşehrilerimize duyurulur.

Not-4: Başakşehir’i ve teknik direktör Okan Buruk’u kutlarız.

Not-5: İnece-Erikliman-Giresun yolunun yapılmasını bekliyoruz.

Not-6: Giresun-Bulancak-İnece köyünde bendenize ait Camiyolu adlı fındık bahçesinde heyelan tehlikesi vardır. Çünkü buradan köyün su borusu geçiyor ve patlıyor. Mezarlıkta bulunan fındık bahçemizdeki su borusunun onarımı gerektirir. İlgililerden yardım bekliyoruz.

Sonuç : “Prof. Dr. Bilge Donuk’un dekanlığa atanması isabetlidir.”