Dolar (USD)
32.59
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2500.19
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Ocak 2023

Beslenen kargalar

Değerli okurlar malum bir deyim var. Besle kargayı oysun gözünü. Dozu giderek artan ve daha da şiddetlenerek devam edeceğini ön gördüğüm pespayeliklerden de anlıyoruz ki, dünya puştlar cehennemi olmuş.

İsveç başşehri Stockholm’de Cumhurbaşkanımız hedef alınarak devletimize alçakça bir saldırı düzenleniyor dünyadan tık olmadığı gibi ülkemizden de tık yok.

Sağduyulu üç beş cılız sesten başka nerede ise herkes üç maymunları oynuyor.

Gâvur elbette gâvurluğunu yapacak, içimizdeki gâvurlar bari en azından bu kadarı da olmamalı demeliydi ama maalesef her zaman olduğu gibi yine susmayı tercih ederek sükût edip bu rezaleti içlerine sindirdiler.

Anlı şanlı(!) sosyal medya kullanıcılarının gündeminde de bu rezalete tepki yok.

Ne var derseniz birlik hamurumuzu sulandıran her şey var.

Gerçekle ilgisinin olmadığı kanıtlanmış bir sürü hayali gündem ortalıkta cirit atıyor.

Biri birlerini ağırlayan kerizler ordusu her zaman yaptıkları gibi kendileri çalıp kendileri oynamaya devam ediyor.

Birisi işkembesinden bir gaz patlatıyor, etrafa yayılan pis kokulardan sarhoş olanlar bu kokuyu parfümleyerek keriz pazarına servis ediyor.

Gerisi malum.

Körler sağırlar bir birlerini ağırlayarak peydahladıkları suni gündemlerle ayılmadan sarhoş olmaya devam ediyorlar.

Savaş tamtamcıları, dünyamızı cehenneme çevirmek için olmadık entrikalarla saman altından su yürütürken, bizim sarhoşlar ver yansın ederek cennet vatanımızı da cehenneme çevirmekle meşguller.

Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katmış nerede ise 24 saat çalışırken, yıkım ekibi ne yaparız ne ederiz de yapılanların üstünü kapatırız ile meşgul.

Yazık değil mi?

Ülkeyi gerilere götürünce iyi mi olacak.

Dünya fezaya giderken ülkemiz eskiden olduğu gibi çamur ve çirkef içinde patinaj yapmaya devam mı etmesinden mutlu mu olacaksınız.

Tuzu kurular, sırca köşk sahipleri, vur patlasın çal oynasıncı satılık beyinler için çamurda patinaj iyi bir tercih olabilir ancak sessiz yığınlar mazlumlar garip gureba için durum farklı.

Onlar ülkemizin son 20 yılda kat ettiği mesafeyi tüm zorluklara rağmen, makûs talihimizin değişimine başlangıç olarak görüyor ve cumhurbaşkanının gündüz gece çalışma sistemine göre yapıp ettiklerinden memnunlar ki, onca hakarete, yalana dolana rağmen Erdoğan’dan vazgeçmiyorlar ve desteklemeye devam ediyorlar.

Devam edeceğe de benziyor.

Bu durum doğal olarak azgın azınlığın geniş bir kısmında infialine sebep oluyor ki, devletine milletine sahip çıkan sessiz çoğunluk için hakarete varan sıfatlar kullanarak aşağılamayı tercih ediyor.

Kimisi makarnacı diyor, kimisi göbeğini kaşıyan adam, kimisi de bunlar cahil cühela benim oyumla bunların oyu eşit olmamalı diyerek akla mantığa uymayan garip çıkışlarla hem kendini hem de evrensel gerçeklikleri ayaklar altına alıyor.

Aklıselim benim çok güvendiğim bir duruş şekli.

Sosyal medyada, siyaset kurumlarında zekâ yerine aklıselimi kullanma iyi bir turnusol.

Paylaşımları, ağızdan çıkanları ayıklama da çok mu çok değerli bir ölçek.

Bu sağlam ölçek sayesinde kimin kaç paralık olduğunu, kimin yerli kimin yabancı hatta milli olduğunu kolayca ayırt etmek mümkün.

Devlet vatandaşının işini kolaylaştırmak, ekmeğine katık sağlamak ve can mal namus güvenliğine halel getirmemek için var gücü ile çalışırken, görünüşü yerli amaç ve niyeti yabancı olan bir sürü ipsiz sapsız top, bot, trol ve kiralık kalem tersine çalışıyor.

Çok şükür ki, sessiz çoğunluk sabrera zafera diyerek bu güruhun hesaplarını bozuyor.

Kıyıda köşede kalmış kişisel üç beş anormal durum ve davranışı genele yayarak müslüman mahallesinde salyangoz satmak isteyenler böylece apışıp kalıyor.

Ne etseniz boş.

Ülkemizi geriye götüremez eski Türkiye yapamazsınız.

Kurduğunuz maslar, açtığınız kasalar, savurduğunuz küfürler ve söylediğiniz yalanlar beyhude.

Millet müsaade etmez.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.