Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2830.57
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Beşi̇ktaş’a rei̇s seçi̇lmek

BİR kurumun köklü olması onun tarihi ile ölçülür. Beşiktaş da en eski ve köklü kulüplerimizden biridir. Sporun her dalında Beşiktaş faaliyet göstermiş, Türk sporuna unutulmaz hizmetler etmiştir. Beşiktaş güzide takımlarımızdan birisidir.

Bir kulübe başkan seçilmek sıradan bir olay değildir. Beşiktaş başkanlığına seçilmek, bu açıdan ele alındığında değerli ve anlamlıdır. Başkanlık makamı sorumluluk ve beceri ister. Daha doğrusu Beşiktaş Kulübü reisliği başarıya ve tutarlılığa odaklıdır. Beşiktaş Kulübü başkanlığı onur makamıdır.

Beşiktaş başkanlığına Ahmet Nur Çebi seçilmiştir. Kendisi ekip çalışmasına yatkındır. Başkan Bey insanlarla ilişkilerinde olumlu ve uyumludur. Beşiktaş’a yeni birincilikler ve zaferler kazandırmak için çaba göstereceğinizden eminiz.

Reis Ahmet Nur Çebi Bey’in antrenör Abdullah Avcı ile ilgili değerlendirmesini değerli buluyorum. Abdullah Avcı ile, hatta sezon sonuna kadar, çalışılması uygun olur. Türk çalıştırıcılara şans tanınmalı ve onların önü açılmalıdır. Abdullah Avcı da kendisini yenilemelidir.

Ahmet Nur Çebi başkan, sporun diğer alanlarında da söz sahibi olacak hamlelere girişmelidir. Başkanımız altyapıya özel önem vermelidir. Gençlerin ve ergenlerin önü açılmalıdır. Başkan Bey tarihi bir görev üstlenmiştir. Başkanın geçmişi büyük işleri yapmaya kefildir.

Not-1: Bütün kulüpler için deplasman maçları kaygı oluşturmaktadır.

Not-2: Sporun diğer alanlarında başarılarımız kısıtlıdır.

Not-3: Hakemlerimizin hatalarını belirleyelim ama kurumu ve onların kişiliklerini yıpratmayalım.

Not-4: İnece- Erikliman-Giresun yolunun yapılmasını bekliyoruz.

Not-5: Giresun- Bulancak- İnece köyünde Camii Yolu adlı bahçemizde su boruları patlamaktadır. Bunun tamiri için muhtarımız Reha Ümit Goluoğlu tarafından inisiyatif alınmalıdır.

Sonuç: “Beşiktaş takımını şaha kaldıracak başkanın adı Ahmet Nur Çebi’dir.”