Dolar (USD)
32.35
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2308.01
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Ekim 2016

Başlarken

Öncelikle MİLAT Ailesi'ne katılmamıza vesile olanlara teşekkür ederek başlıyorum.

*

Türkiye son derece ciddi sorunlarla karşı karşıya. Ama, bu sorunları aşabilecek güçte bir ülkeyiz. 15 Temmuz işgal girişiminde bu gücümüzü tekrar bütün dünyaya gösterdik.

15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değildi. Bir zincirin halkası idi. Aynı zamanda Türkiye'yi İstanbulsuz bırakacak ve en az üçe bölecek bir işgal girişimiydi.

Türkiye hem içerde hem dışarda, devletlerin hatta müttefiklerimizin desteklediği terör örgütleri ile mücadele ediyor.

Ortadoğu'da sınırlar yeniden çiziliyor.

Sınırlar terör örgütleri üzerinden yeniden belirleniyor.

Sınırlar BOP stratejisi doğrultusunda belirleniyor.

Bu oyunu bozabilecek tek ülke ise, Türkiye'dir.

*

BOP kantonları ile Türk Kürt Savaşı Tuzağına Sürükleniyoruz

Türkiye'yi gelecekte bekleyen en büyük tehlike; adeta geliyorum diyen Türk u2013 Kürt Savaşı'dır. Suriye'de, Türk-Kürt savaşının temelleri atılıyor.

PKK üzerinden Türk-Kürt savaşı tuzağına sürüklüyorlar bizi.

15 Temmuz darbesi de gösterdi ki; Türkiye, içerideki işbirlikçilerin ortaklığı ve dış müdahale ile bile bölünmedi.

Türkiye'nin dış (ABD, AB, NATO, BM,u2026) müdahale ile bölünebileceğini hesapladılar ama, 15 Temmuz çetesinin darbesi ile ortaya çıktı ki, dış müdahale de yeterli değil. Tam tersine her kesim Çanakkale ruhu ile bütünleşti. Şimdi, herkesim (Türk, Kürt, Alevi,u2026)'in kendi savaşını vereceği bir kantonlaşmaya doğru sürükleyip, özellikle Türkiye'yi, Türk-Kürt savaşına çekmeye çalışıyorlar. 'Türk-Kürt Savaşı çıkmadan Türkiye bölünemez' hesapları yapılıyor.

BOP KANTONLARI OLUŞTURULUYOR

TÜRK, KÜRT, SÜNNİ, ALEVİ, Şİİ, ARAP, ERMENİ, NUSAYRİ, ÇERKEZ, AZERİ, BELUCİ, FARS,,u2026 kantonları kurma stratejisi devrede. Ortadoğu kantonlaştırılmaya çalışılıyor. ABD, İngiltere (Vatikan), İsrail'in başını çektiği bir kantonlaştırma stratejisi uygulanıyor. Ortadoğu'da (Türkiye, İran, Suudi Arabistan dahil) BOP eksenli bütün devletlerin kantonlaştırılması stratejisi uygulanıyor.

Ortadoğu adeta ABD'ye bağlı bir Kantonlar Federasyonu/Konfederasyonu'na dönüştürülmeye çalışılıyor.PKK'nın sürekli bağımsız devlet istemiyoruz yalanının arkasındaki gerçek de budur.

BARZANİ Mİ PKK MI ÖNCE BAĞIMLI/BAĞIMSIZ DEVLET İLAN EDECEK?

ABD şimdilik Barzani'den değil PKK'dan yana duruyor. PKK devletinin kurulmasını istiyor. Şu anda PKK'ya oynuyor. PKK'ya da (PYD'den ayrıştırma numarasıyla) PYD üzerinden yapıyor desteğini. PKK'yı DAEŞ bahanesi ile ağır silahlarla donatıyorlar. PKK'yı silahlandırma yarışı var.

PKK devletini İsviçre gibi model bir kantonlar ülkesi haline getirme planları var. Aralarında sınır bağlantısı olmasa da kantonlar birbirlerine bağlı olabilir. Kantonların yönetimi tek merkezden olabilir. PKK'yı modern silahlarla ve kantonel yönetimle büyütüp (konjoktüre göre kantonları birleştirerek) ileride ABD'ye bağlı bir devlet (PKK 2. İsrail Devleti) haline getirebilirler. Hatta PKK kantonları ABD eyaletleri; New York gibi eyaletlerle, kardeş kantonlar, eyaletler olarak bile ilan edilebilirler.

Barzani ve PKK şu anda yarış halindeler, kim daha önce bağımsızlık ilan edecek yarışı? Barzani'nin bağımsızlık ilan etmesine hem PKK hem ABD şu anda karşı. ABD, bütün Kürtler'i tek çatı altında toplamak istiyor. DEMİRTAŞ'ın Irak ziyareti de bununla bağlantılı. ABD, bütün Kürtler'i, Kürtler'in birliği kamuflajı altında PKK çatısı altında toplamaya çalışıyor. Türkiye Kürtler'i kantonları, Irak Kürtler'i kantonları, Suriye Kürtler'i kantonları, İran Kürtler'i kantonları. İşin Kürtler'i ilgilendirin kısmı budur. Strateji tam olarak budur.

Kantonlaştırarak 4 ülkeyi bölme stratejisi. Demokratik Özerklik denen safsata da budur.

*

Türkiye Suriye'de tam manası ile bir tuzağa çekilebilir. Son derece dikkatli olmalıyız. ABD, DAEŞ ve PKK'nın bitmesini istemiyor ve her iki terör örgütünü de besliyor. PKK ve DAEŞ, Ortadoğu'nun kantonlaştırılması için kullanılıyorlar.

TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNİ DURDURMAK

Türkiye ancak Suriye üzerinden engellenebilirdi. Bu strateji devreye sokuldu ve kısmen de başarılı oldu. Türkiye'yi durdurmanın tek yolu, Türk u2013 Kürt savaşı çıkarmaktır. Savaş da devletler arasında olur. Türkiye'yi bekleyen en büyük tehlike: Türk u2013 Kürt savaşıdır. PKK devletleşirse, Türk u2013 Kürt savaşı kaçınılmaz bir hale gelebilir. Suriye'de PKK devletinin kurulması demek, Türk u2013 Kürt savaşı demektir.

PKK, Türkiye'yi İsrail gibi Kürtler'e zulüm yapan devlet, Kürtler'i ise, Filistinliler'in konumuna getirmeye çalışıyor. PKK'nın bu tehlikeli stratejisi; dış kaynaklıdır, bütün Kürtler'in Kuzey Irak'a sürülmesine ve büyük acılar çekmesine sebep olabilir. Bu oyunu Türkiye ve büyük ölçüde de Türkiye Kürtler'i bozabilir.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan