Dolar (USD)
34.02
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2834.87
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


‘Barış Pınarı Harekatı’ ve spor cami̇ası

TARİHİ günlerden geçiyoruz. Türk Tarihi’nin en önemli devrelerinden birini yaşıyoruz. Siyonist-Haçlı dünyası bir şeyler planlayıp uygulamaya koyuyor. Ancak bir engel var: Türk Milleti ve Devleti. Onun mücessem hali Cumhurbaşkanımızın şahsında toplanmış. Türk milletinin evlatlarından birisi “lider” ve Devlet Adamı seviyesiyle kendini gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Tayyip Bey Atilla, Mete, Alparslan, Fatih, Atatürk, Menderes, Turgut Özal gibi tarihteki seçkin yeri alıyor. Seneler sonra tarih ve torunlarımız bu durumun hakkını vereceklerdir. Ülkemizin geleceği ve bağımsızlığı için Barış Harekatı’nı gerçekleştirdik. Siyonist-Haçlı dünyası ayağa kalktı. Arap ülkeleri ümmetin sırtında yük ve kaygı odağı oldular. Türk Devleti yeniden tarih sahnesine mi çıkıyor? Harekat devam ederken Türk Millet tek yumruk oldu.

Sporda da sevindirici sonuçlar da aldık.

1-Artistik Jimnastikte Dünya Şampiyonu olan ilk Türk İbrahim Çolak yüzümüzü güldürdü.

2-Rusya’da yapılan Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 69 kiloda Busenaz Sürmeneli Şampiyonluğu kazandı. 81 kiloda Elif Güneri ve Buse Naz Çakıroğlu gümüş madalya aldı.

3-Ulusal Futbol Takımımız Arnavutluk’u yendi ve Fransa ile berabere kaldı. Kutlarız.

4-İnece Köyü-Erikliman-Giresun yolunun yapılmasını bekliyoruz. Ayrıca İnece’de Cami Yolu adlı fındık bahçemizde su boruları patlıyor. Mezarlığımız ve bahçemizde heyelan tehlikesi var. Muhtarımız Reha Ümit Goluoğlu’nun bunlara çözüm bulmasını bekliyoruz.

5-Avukat Milletvekilimiz Sabri Öztürk’ten İnece Köyü’nün 30. Madde (2B arazileri ) kapsamında kadastro programına alınmalıdır.

6-Fransa maçında Mert Günok (kaleci) harikalar ortaya koydu.

7-Haliç Üniversitesi’nde Hayvan Psikolojiisi dersini anlatmak bize kısmet oldu.

Sonuç: Barış Pınarı Harekatı Türk Milletine büyük bir lider ve şampiyonluklar armağan etmiştir.