Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2442.00
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Haziran 2016

Bak sen şu Haçlı-Siyonistlere

Osmanlı'nın 1. Dünya Savaşı sonrası Ortadoğu coğrafyasından çekilmesi bölgede dengeleri alt üst etti.

Ellerinde cetvelle ülkelerin sınırlarını çizen Haçlılar, yaptıkları anlaşmalarla kendilerini 100 yıl garantiye almışlardı.

Anlaşmaların son bulmasına çok az kaldı.

Dökülen bunca kanın ardında aslında bu kadar basit bir neden yatıyor.

Haçlı Batılılar'ın işine yarayacak birkaç küçük devlet olsun, Büyük İsrail Devleti onların amaçlarına hizmet etsin planları bu işte.

Çok açık ve net. Artık gizledikleri bir şey de yok. Amaçlarını açık açık belli ediyorlar. Bunu dillendirmekten çekinmiyorlar. Haçlı-Siyonist ittifakı gün gibi ortada.

Bu ittifakın tarihte hiçbir zaman başarılı olamadığının altını çizmek isterim. Birinde evlat, birinde de kuyruk acısı varken asla bir araya gelemezler.

Karşılarındaki tek güç Türkiye. "Hadi canım sende!" diyenler, Türkiye'nin gerçek gücünün fakında olamayanlar ne bu oyunu, ne de ardındaki planları çözebilmiş değil.

Türkiye kimin yanında olursa bölgede onun borusu öter. Çünkü biz köklü bir devletiz. Çünkü biz Halifelik makamının sahibiyiz. Çünkü biz tarihi çok eskilere dayanan kadim bir milletiz.

Zaten emperyalistler de bunun farkında. Bir yandan bize bunun böyle olmadığını kabul ettirmeye çalışırken kendileri de bizi kullanmak için sıraya girmiş durumdalar.

Biz eğer Almanya'nın müttefiki olursak Almanya rakiplerine üstünlük sağlar.

Fransa'nın yanında olursak, Fransızlar süper güç olur.

İngiltere'nin yanında olursak İngilizler hayal bile edemeyecekleri topraklara hakim olur.

ABD ile işbirliği yaparsak (ki son 50 yıldır yapıyoruz) ABD bölgenin hakimi olur.

Ama söz geçiremeyecekleri, kendi emperyalist planlarına karşı hangi tavrı takınacağını bilemedikleri bir Türkiye ile işbirliği yapmak bunların asla işine gelmez.

İşte bu yüzdendir ki Türkiye'nin yok olması değil köle olması için çalışıyorlar. Güçsüz, istikrarsız, zayıf Türkiye'yi kullanmak istiyorlar.

Bizi fethetmek falan değil niyetleri. Kullanmaku2026

İçerdeki maşalarını kullanıyorlar, dışardaki hainleri devreye sokuyorlar, eli kanlı teröristlere adamlarını gönderip açıktan destek veriyorlar.

Kullanılabilir bir ülkeye sahip olmak için çalışıyorlar.

Onlar da biliyorlar ki Türkiye eski güçlü günlerine dönerse kan döktükleri Ortadoğu'da, kanını emdikleri Afrika'da, zulmettikleri Asya'da foyaları meydana çıkacak.

Biliyorlar ki Türkiye yumruğunu masaya ne kadar güçlü vurursa başları, omuzlarının arasına o kadar fazla gömülecek.

Biliyorlar ki Türkiye, dünyada kendisinden beklenen "uyandım, dirildim!" haykırışını gerçekleştirirse kaçacak yer bulamayacaklar.

İşte bu yüzden utanmadan, sıkılmadan hiç de işleri olmayan Kuzey Suriye'de YPG armalarını kollarına takıp, çoluk çocuk Kobani'de misyonerlik yapıyorlar.

İşte bu yüzden Kuzeyde bir yerlerde güven içinde yaşadığını sandığımız İsveç'inden tutun da Kanadalı'sına, Koreli'sine kadar 7 düvelden adamla orada saf tutuyorlar.

Hazırlık yapıyorlar anlasanız ya.

Büyük paylaşım için hazırlık yapıyorlar. Ortadoğu'yu yeniden parça parça paylaşacakları zamanı kolluyorlar. Türkiye'yi masa dışına itmeye çalışıyorlar.

Yemezler.