Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2424.52
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

30 Temmuz 2022

Azgın azınlık azınca

Değerli okurlarım son günlerde azgın azınlığın tutum ve davranışında akla hayale gelmeyecek bir savrulmanın olduğunu görüyor ve üzülüyorum. Milletin kutsalına musallat olacak kadar savrulmalarına milli ve manevi değerlere saygılı bir vatandaş ve bir hekim olarak anlam da veremiyorum.

Milletin değerleri ile barışık olmayabilirsiniz. Din ve dinle ilgili vatandaşın hassasiyetini anlayarak hiç olmazsa onun hakkına hukukuna insanlık adına saygı göstererek kendinizi rezil rüsvay etmemelisiniz.

Özellikle sosyal medyada dolaşımda taraftar toplama sevdası adına daha fazla rezil olmamalı ve daha fazla alçalmamalısınız.

Bir hoca efendinin kürsüden inanan insanlara yönelik söylediği sözler üzerinden, diyanet işleri başkanının bir konu üzerinden sarf ettiği cümlelerden seçtiğiniz kelimeleri evirip çevirip kirli kazanınızda kaynatarak keriz türetme avcılığına çıkmanızın hem size hem de kerizlerinize zarardan başka bir faydasının olmadığı gibi, inanan insanlar üzerinde de zerre kadar bir tesiri olamaz.

Yeni Türkiye’de yaşanıldığını artık bilmeniz ve kabullenmeniz gerekiyor.

Sessiz çoğunluk, olan bitenin farkında ve günü gelince yine bir kez daha sizi ham hayallerinizin dehlizine gömecek.

Dini yaşama kişinin evrensel bir hakkı olup tartışılması bile çağdaş dünyada yadırganırken, güruhunuz hala 30 lu 40 lı yılların hayali ile milletin dinine diyanetine musallat olmaya ve inadım inat diyerek hata üstüne hata yapmaya devam ediyor.

O zor yıllarda bile millet her türlü baskı ve zulme rağmen ahırlarda, dehlizlerde gecenin zifir karanlıklarında dinini diyanetini öğretmenin ve öğrenmenin gayreti içerisinde olmuş ve bu yoldan geri adım atmamıştır.

Bugünde yarında atmaz ve atmayacak da.

Güruhunuz yalanı dolanı algıyı iftirayı vesselam insanlık adına kötü olan tüm sıfatları kullanma konusunda mahir ve iyilik adına kalbi mühürlü.

Birlikte yaşama kültürünü de beceremediğiniz için bol bol işkembeden sallayıp sağı solu kokutuyorsunuz. Millet sabırlı. !8 yıl Ezan-ı Muhammedinin yasaklanmasına,86 yıl Ayasofya camiinin kapısına kilit vurulmasına sabretti.

Halen sabrettiği çok ama çok yasak var.

Zamanı geldiğinde bu zulümlerden de kurtulacak.

Bu millet feraseti ile size bundan sonra fırsat vermez. Sureti haktan görünseniz bile millet buna kanarak hayal kurduğunuz zillet dünyasına adım dahi atmaz.

Çatlasanız da patlasanız da bu böyle biline.

Trol ordunuza, topunuza botunuza ve piar uzmanlarınıza da güvenmeyin derim.

Rüzgâr ekip fırtına biçme günleri gerilerde çok gerilerde kaldı.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.