Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.96
Gram Altın
2450.78
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Şubat 2015

Arenanın Soytarısı

Gel, gel, 'Çadır Tiyatrosu' başlıyor. Panayır vaar hanııımu2026
Hadi oğlum, 'hamamda karılar nasıl bayılır göster bakalımu2026'
Histeri benzeri davranış sergileyen insanlara gülmenin doğru olmadığını, bunlara acımanın kendi insani duruşumuzu ortaya koyma adına daha anlamlı olduğuna inanıyorum.
İnternet Fenomeni, gerçek dünyada varlığı olmayan, esamesi anılmayanların en büyük sığınağı oldu son zamanlarda.
Oysa asıl, 'asosyal Amerikalılar' için bulunmaz nimet olan 'sanal dünya' bizdeki vasıfsız tıynetsizlere yaradı ve büyük avuntu oldu, vesselam.
Düne kadar 'adam yerine' konmayan, her ortamda alay konusu olanlar, meşrebince taraf seçince seçkinlerin gözdesoytarısı makamına hızla yükseliverdiler.
Başına, sonuna, ortasına 'halk' koymakla halkla bütünleşme masalını halkın yemediğini gördüklerinden olsa gerek, bir takım aklı evvelleri halk sanatçısı diye tekrar boyayıp boyayıp pazarlamaya çalışıyorlar! Altınla semer ilişkisi. Yok, eşekle semer ilişkisi miydi kız? Yav hikayede bi eşek, bi semer, bi de altın var işte, ha bi de ilişki.
Halk Arenası ve ekibiu2026. Uğur Dündar ve avanesiu2026.
E kendilerinin tuzu kuru, dünyalığını yapmış. Bazı 'kifayetsiz mühterisler' de, bak burası mühim, 'vekil adaylığını' kapınca, 'Şaban'a var da bana yok mu' diyen baro başkanı Ümit Kocasakal beyin kastı da rahmetli 'Kemal Sunal' karakteriymiş zahir! 'Torino, morinoyu' karıştırmayın şimdi, ne münasebet?
Hem Ümit beyin zinhar böyle beklentisi yokmuş zaten, amau2026. Yaniu2026 En azından Feyzioğlu Erdoğan'a densizliğiylehakketmişmiş adaylığı.
Adaylığın 'ölçüsünü' anladın mı kız?
İmdi başlarına Taş mı yağar yoksa Atilla Taş mı? E buna gariban 'Vehbi' ne yapsın?
Öyle ya 'köylü milletin efendisi'. Efendiler çağırır meclise bi 'Salako', bi o söyletir, bi bu söyletir!
Ve fakat umduklarını bulamıyorlar, isteneni veremiyor ki.
Herkes çok iyi biliyor, o sanal takipçilerin çoğu 'organizasyonun parçası' ve de adamın canlı yayında maskesini böyle düşürür! Nerde kaldı o 'kapaklar', 'kıvrak zekalı' cevaplar?
Şimdi anlaşıldı mı sana Vehbi'nin kerrakesi? Neden acaba cübbe oldu bizimkilerin 'feracesi', aman yani inadına 'mini eteği'!
Sen ne diyorsun Atilla? 'hmm şey, kemu2026. küm..' twitter'dan mı yazsamu2026.
Ha gayret diyor, Dündar, 'hele bi daha dene', öyle çeviriyor olmuyor, bu tarafa yatırıyor olmuyoru2026 ıı olmuyou2026 halbuki sanal alemde nasıl da oluyordu!
Gerçekten nasıl oluyor acaba?
Veya istedikleri gibi soralım; Neden olmuyor acaba? Tabii, çünkü memlekette 'basın özgürlüğü yok' da ondan, 'saçmalama özgürlüğüyle' de buraya kadar işte!
Onlar Tarafsız gazeteci ve sanatcılarmış biz ise taraflı!
Kabullenemediklerini ve söyleyemediklerini biz itiraf edelim, Evet, bizler tarafsız yazarlar değil taraflı vatan sevdalılarıyız!
Yok, yok merak etmeyin, kaçırdık diye de üzülmeyin. Şenlik her hafta devam ediyor!
Her yiğidin harcı değil ama üstadım, bunlarınki yaşam tarzı.
***

Vuslat yakındır Dostum. Akif boşa dememiş maziden, belki yarın belki yarından da yakın.
Yazarımız Yakup Köse'nin yanındayız.