Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2831.74
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Arda Turan’a sahi̇p çıkılmalı

KABUL edilmeli ki Arda Turan yetenekli, usta bir oyuncudur. Futbolcu geçmişi başarılarla doludur. Avrupa’da başarılı ve şahane bir oyun sergiledi. Hepimiz onunla gurur duyduk. Arda Turan sayesinde “Türk” adı Avrupa’da sporla duyuldu. Arda Turan futbolun efsanesi haline geldi.

Arda Turan, Türkiye’ye döndü. Kendisi kötü bir süreç geçirdi. Arda Turan’ın hatalarını göz ardı etmiyoruz. Ancak o, bunların bedelini ödüyor. İnsanların hata yapma hakları da vardır. Onun yanılgılarını abartmamak gerekir. Ona şans vermek gerekir.

Arda Turan’ın da hatalarını kabul etmesi gerekir. Yanıldığında yüksek sesle kamuoyuna dile getirmesi lazım gelir. Futbol otoritelerinin Arda’nın sesine kulak vermesi uygundur. Arda Turan’ı futbol dünyamıza kazandırmalıyız.

Not-1: 03 Ocak 2020 günü annem Şöhret Balcıoğlu, Giresun’da kalp krizi geçirdi. Ada Hastanesinde hekimler müdahale ettiler ve annem hayata döndü. Dr. Turgay Işık, Dr. Kazım Beşirli, Dr. Hasan Yılmaz, Dr. Erçim Bey, Dr. Cenap Damcı, Dr. Ayşe Melikoğlu ve diğer meslektaşlarıma şükranlarımı sunarım.

Not-2: Özel Ada Hastanesi Giresun’da hizmetini aksatmadan veriyor. Her çeşit tıbbi girişim gerçekleştirilmektedir. Hastanenin hekimleri mesleklerinde ehillerdir. Ayrıca nezaket, kibarlık Ada Hastanesinin personelinde mevcuttur.

Not-3: Sivasspor’u kutlarım.

Not-4: Galatasaray’dan ikinci yarıda atılım bekliyoruz.

Not-5: Giresun-Erikliman-İnece Köyü yolunun az kısmı kaldı. Yapılmasını ilgililerden istiyoruz.

Not-6: Ünal Karaman’ın kişiliği ve çalışkanlığı ile örnek bir şahsiyettir.

Sonuç: “Arda Turan’a son bir şans vermek gerekir.”